Cele mai citite
 


Adriean Videanu: Interesul investitorilor trebuie să crească
miercuri, 4 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul interimar al Economiei, Adriean Videanu, a declarat, într-o conferinţă de presă, luni seara la Roşiorii de Vede, că Teleormanul duce o lipsă acută de infrastructură, motiv pentru care investitorii au ocolit acest judeţ din sudul ţării, considerat sărac şi mai puţin dezvoltat.
'De aceea avem în vedere demararea unor investiţii importante care să asigure noi locuri de muncă şi să schimbe faţa judeţului', a afirmat Adriean Videanu.
Potrivit sursei citate, pe drumul european E 70 vor începe cât de curând lucrările de modernizare pe sectorul Alexandria - Roşiorii de Vede şi limita judeţului Olt.
De asemenea, a afirmat ministrul, săptămâna trecută în Guvern s-au aprobat indicatorii tehnici pentru modernizarea DN 65 A dintre Turnu Măgurele şi Piteşti, urmând a se demara licitaţia de execuţie.
Interesul investitorilor faţă de judeţul Teleorman va creşte şi prin construirea Hidrocentralei de pe râul Olt, din zona Islaz, culoarul de transport navigabil al Dunării spre Europa constituind un avantaj pentru judeţ, a spus Adriean Videanu.
În opinia sa, prin investiţii se poate valorifica mult mai bine şi potenţialul agricol extraordinar de care dispune Teleormanul.
Adriean Videanu s-a aflat luni după-amiază la Roşiorii de Vede, unde, în calitatea sa de Ministru interimar al Sănătăţii, a vizitat noul Spital de Pneumoftiziologie, obiectiv de investiţii care urmează a fi dat în exploatare după 15 ani de la începerea lucrărilor de construcţie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Teleorman: Sprijin ministerial pentru finalizarea Spitalului de Pneumoftiziologie Ministrul interimar al Sănătăţii, Adriean Videanu, s-a aflat luni după-amiază în judeţul Teleorman, unde a vizitat Spitalul de Pneumoftiziologie Roşiorii de Vede, loc unde se află în derulare o investiţie complexă începută în anul 1994.
Videanu: Problema salariilor din sănătate este rezolvată Ministrul interimar al Economiei şi Sănătăţii, Adriean Videanu, care s-a aflat vineri după-amiază la Alexandria, după ce în aceeaşi zi sindicaliştii de la Sanitas au organizat un miting de protest în apropierea Prefecturii Teleorman, a declarat într-o conferinţă de presă că, până la sfârşitul acestui...
Adriean Videanu: Programul de guvernare al ARD prevede crearea a 330.000 de locuri de muncă în mediul rural ARD îşi propune în programul de guvernare stimularea angajărilor în mediul rural prin plata către stat doar a contribuţiilor de asigurări de sănătate şi înfiinţarea la nivel naţional a unui număr de 600 de microcentre de industrializare a produselor agricole, măsuri care vor conduce la crearea a 330...
Primarul municipiului Alexandria: O prioritate este dezvoltarea oraşului peste râul Vedea, spre Capitală (interviu) Primarul municipiului Alexandria, aflat la al doilea mandat consecutiv în fruntea administraţiei publice locale, consideră o prioritate deosebită dezvoltarea reşedinţei judeţului Teleorman peste râul Vedea, spre Capitală, în aceeaşi zonă fiind prevăzută şi amenajarea unui parc industrial. Într-un interviu...
Liviu Dragnea, candidat USL la preşedinţia CJ Teleorman: Ne vom ţine departe de aroganţa fostei puteri (interviu) Preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, Liviu Dragnea, candidat USL pentru un nou mandat, afirmă într-un interviu acordat AGERPRES că, dacă va câştiga competiţia electorală, printre priorităţile sale vor fi modernizarea infrastructurii, precum şi investiţiile, care să absoarbă forţa de muncă neutilizată...
Videanu: Prigoană are şansă la Primăria Capitalei, Oprescu poate fi bătut cu propriile arme Democrat-liberalul Adriean Videanu a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Silviu Prigoană are şansă în cursa pentru fotoliul de primar al Capitalei, iar Sorin Oprescu poate fi bătut cu "propriile arme".