Cele mai citite
 


Teleorman:S-au primit bani pentru achiziţionarea vaccinului antigripal
miercuri, 4 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a Judeţului Teleorman a primit bani pentru achiziţionarea vaccinului gripei sezoniere.
Şeful DSP Teleorman, medicul Dan Ştefănescu, a declarat pentru AGERPRES, marţi, că spre deosebire de anii trecuţi procedura de organizare a licitaţiei publice pentru cumpărarea dozelor de veccin revine fiecărui judeţ.
'Sperăm, după parcurgerea etapelor prevăzute de lege, să asigurăm cât mai repede circa 40.000 doze din acest vaccin, pentru a declanşa, apoi, campania', a afirmat Dan Ştefănescu.
Potrivit sursei citate, vaccinarea pentru gripa sezonieră se va face în Teleorman prin reţeaua medicilor de familie.
În campania de vaccinare vor fi incluse cu prioritate persoanele în vârstă, copiii instituţionalizaţi, bolnavii cronici, cadrele medicale.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Direcţia de Sănătate Publică a primit aproximativ 11.000 de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Brăila a primit aproximativ 11.000 doze de vaccin antigripal din import pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii, după cum a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Dumitra Orăşanu.
Teleorman: 4.000 de doze de vaccin antigripal au ajuns în judeţ Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Teleorman a primit 4.000 de doze de vaccin antigripal, după ce această instituţie a solicitat Ministerului Sănătăţii alocarea a 20.000 de doze necesare pentru prevenirea îmbolnăvirilor cauzate de un astfel de virus, se arată într-un comunicat remis marţi AGERPRES.
Galaţi: Direcţia de Sănătate Publică a primit aproape 11.000 de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a primit 10.830 de doze de vaccin antigripal din import pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii, a anunţat miercuri, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Liliana Iordăchescu.
Galaţi: Direcţia de Sănătate Publică a primit încă 7.320 de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică(DSP) Galaţi a primit încă 7.320 de doze de vaccin antigripal, care se adaugă celor 10.830 de doze primite în urmă cu o lună pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al instituţiei, Valentin...
Tulcea: Noi doze de vaccin antigripal primite de Direcţia de Sănătate Publică Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Tulcea a început să distribuie un nou lot de 10.000 de doze de vaccin primite din partea Ministerului Sănătăţii.
Teleorman: În judeţ au ajuns sub 10% din dozele de vaccin antigripal solicitate Direcţia de Sănătate Publică Teleorman a achiziţionat 6.400 de doze de vaccin antigripal produs la Institutul Cantacuzino din Bucureşti.