Cele mai citite
 


Israel: A început campania de vaccinare împotriva gripei AH1N1
marţi, 3 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Tel Aviv, 3 nov /Agerpres/ - Autorităţile israeliene au început luni campania de vaccinare a populaţiei împotriva virusului gripei AH1N1, a anunţat Ministerului Sănătăţii, informează AFP.
Personalul medical şi bolnavii cronici în vârstă de cel puţin 65 de ani sunt primii care vor beneficia de acest vaccin, după care urmează femeile însărcinate şi copiii cu vârsta sub trei ani, se arată într-un comunicat al ministerului.

Un număr de 39 de persoane au murit în Israel după ce au contractat virusul H1N1, potrivit unor date oficiale difuzate de guvern.

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a ordonat în iulie autorităţilor sanitare din ţară din ţară să achiziţioneze suficiente doze de vaccin împotriva virusului H1N1 pentru a acoperi întreaga populaţie. În total, autorităţile trebuie să aloce 450 milioane de şekeli (83 milioane de euro) pentru achiziţionarea vaccinului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Tulcea: Suplimentare de doze de vaccin pentru gripa sezonieră Tulcea, 17 nov /Agerpres/ - Autoritatea de Sănătate Publică (ASP) din Tulcea va primi săptămâna viitoare din partea Ministerului Sănătăţii încă 10.000 de doze de vaccin pentru gripa sezonieră.
Campania de vaccinare contra gripei AH1N1 în Franţa, verificată de o comisie parlamentară de anchetă Campania de vaccinare contra gripei noi (AH1N1) va face obiectul unei anchete parlamentare, după ce Adunarea Naţională a Franţei a dat undă verde, miercuri, constituirii unei comisii de anchetă, transmite AFP.
Campania de vaccinare împotriva gripei sezoniere va începe săptămâna viitoare Campania de vaccinare gratuită împotriva gripei sezoniere va începe săptămâna viitoare şi se va desfăşura până în februarie 2011, a anunţat ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, marţi, într-o conferinţă de presă.
A început campania de vaccinare antigripală - grupaj Bucureşti, 1 nov /Agerpres/ - Campania de vaccinare gratuită împotriva gripei sezoniere a început luni şi se va desfăşura până în februarie 2011.
Campania de vaccinare gratuită împotriva gripei de sezon va începe la sfârşitul acestei luni Campania de vaccinare gratuită a Ministerului Sănătăţii (MS) împotriva gripei de sezon va începe la sfârşitul acestei luni, ea vizând reducerea la maximum a îmbolnăvirilor prin gripă.
Tulcea: Noi doze de vaccin antigripal primite de Direcţia de Sănătate Publică Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Tulcea a început să distribuie un nou lot de 10.000 de doze de vaccin primite din partea Ministerului Sănătăţii.