Cele mai citite
 


Timiş: Cinci elevi internaţi cu gripă nouă
miercuri, 4 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cinci copii sunt internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara, cu gripă nouă, dintre care patru au contactat virusul A/H1N1 de la învăţătoarea de la Şcoala Generală nr. 7, sosită recent de la o conferinţă din Anglia.
Potrivit managerului general al spitalului, prof. dr. Dorin Vancea, doi dintre elevi s-au prezentat la finele săptămânii trecute cu simptomele specifice bolii.
În afară de cei cinci copii, încă trei adulţi sunt internaţi la 'Victor Babeş', contaminaţi cu virusul AH1N1, din aceeaşi sursă. Analizele au fost confirmate de Institutul Naţionale de Boli Infecţioase 'Matei Balş'.
Învăţătoarea se simte bine şi a fost externată, luni, din Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din oraş.
Învăţătoarea predă la o clasă unde avea câţiva elevi cu nevoi speciale, din clasele I - IV.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Timiş: Primul deces provocat de gripa nouă în judeţul Timiş La Timişoara, s-a înregistrat primul deces cauzat de virusul pandemic AH1N1, femeia de 34 de ani fiind internată, săptămâna trecută, în stare foarte gravă, la Spitalul Judeţean Timişoara, cu simptome de gripă, transmite corespondentul AGERPRES.
Timiş: Trei copii suspecţi de gripă nouă, unul e în spital Învăţătoarea din Timişoara care a fost diagnosticată cu gripă nouă se simte bine şi a fost externată luni din Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din oraş, dar trei elevi cu care aceasta a intrat în contact sunt suspectaţi de această boală, unul dintre copii fiind internat, transmite corespondentul...
Timiş: Gripa nouă a făcut a patra victimă Gripa nouă a făcut, vineri, cea de-a patra victimă în judeţul Timiş, aceasta fiind o femeie de 54 de ani, transferată la Secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara, în stare gravă, transmite corespondentul AGERPRES.
Timiş: Gripa nouă a mai făcut o victimă Timişoara, 30 dec /Agerpres/ - O femeie de 58 de ani a murit, la Spitalul Judeţean Timişoara, miercuri, aceasta fiind cea de-a treia victimă a bolii provocate de virusul AH1N1, transmite corespondentul AGERPRES.
Cristian (PNL): Spitalele de boli contagioase vor primi aparate de ventilaţie Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara aşteaptă mai multe aparate de ventilaţie, care vor fi cumpărate de Ministerul Sănătăţii pentru asistarea pacienţilor cu gripă nouă în formă severă.
Timiş: Fătul gravidei infectate cu gripă nouă a murit Fătul gravidei din Arad infectate cu virusul gripei noi şi care era internată de aproape două săptămâni la Timişoara, a decedat, marţi, după ce medicii i-au făcut pacientei operaţie cezariană.