Cele mai citite
 


Sălaj: Vaccinul împotriva gripei sezoniere, în procedură de achiziţie
miercuri, 4 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Sălaj este în procedură de achiziţie a dozelor de vaccin antigripal, suma alocată în acest sens de Ministerul Sănătăţii fiind de 143.000 de lei, în acest an urmând a fi vaccinaţi gratuit doar vârstnicii.
'Astăzi a avut loc deschiderea ofertelor pentru achiziţionarea la nivel local a dozelor ce vor fi utilizate în campania de vaccinare gratuită a populaţiei împotriva gripei sezoniere. Au depus oferte patru firme, iar într-o săptămână, dacă nu vor exista contestaţii, se va şti cu cine vom încheia contractul de achiziţie', a declarat, marţi, Mihai Cheşeli, purtător de cuvânt al DSP Sălaj.
Acesta a adăugat faptul că, pentru campania de vaccinare gratuită a populaţiei împotriva gripei sezoniere, conducerea Ministerului Sănătăţii a decis alocarea a 143.000 lei Direcţiei de Sănătate Publică Sălaj, pentru achiziţionarea cantităţii de vaccin necesar.
'Vor fi vaccinaţi, în limita dozelor ce vor putea fi achiziţionate din finanţarea pe care o avem, persoanele în vârstă de 65 ani şi peste', a precizat sursa citată.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Direcţia de Sănătate Publică a primit aproximativ 11.000 de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Brăila a primit aproximativ 11.000 doze de vaccin antigripal din import pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii, după cum a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Dumitra Orăşanu.
Galaţi: Direcţia de Sănătate Publică a primit aproape 11.000 de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a primit 10.830 de doze de vaccin antigripal din import pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii, a anunţat miercuri, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Liliana Iordăchescu.
Galaţi: Direcţia de Sănătate Publică a primit încă 7.320 de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică(DSP) Galaţi a primit încă 7.320 de doze de vaccin antigripal, care se adaugă celor 10.830 de doze primite în urmă cu o lună pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii, a declarat miercuri pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al instituţiei, Valentin...
Brăila: Direcţiei de Sănătate Publică i-au fost alocate peste 18.000 de doze de vaccin antigripal Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila i-au fost alocate pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii peste 18.000 doze de vaccin antigripal din import, potrivit informaţiilor furnizate joi de reprezentanţii DSP Brăila.
Vrancea: Campania de vaccinare nu a început Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vrancea nu a achiziţionat, până la această dată, dozele de vaccin antigripal necesare pentru campania din această iarnă.
Sălaj: Vaccinare antigripală gratuită pentru 48.000 de persoane Peste 48.000 de persoane din Sălaj vor putea beneficia gratuit, în acest an, de vaccinul antigripal, potrivit catagrafierii realizate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP).