Cele mai citite
 


Botoşani: Carantină în toate spitalele
miercuri, 4 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Spitalele din judeţul Botoşani au intrat de marţi în carantină, ca urmare a alertei cu gripă porcină, a anunţat directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP), Doina Botez.
Potrivit acesteia, accesul vizitatorilor în unităţile spitaliceşti va fi restricţionat, iar bolnavii se vor putea întâlni cu membrii familiilor în spaţii special amenajate.

'La parterul fiecărui spital se va organiza o cameră unde vor veni aparţinătorii şi se vor întâlni cu bolnavii. Vom informa, de asemenea, vizitatorii să nu fie însoţiţi de bătrâni şi copii, care au afecţiuni cronice', a declarat Botez, care susţine că măsura va fi menţinută până ce riscul îmbolnăvirii cu virusul A/H1N1 va dispărea.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Botoşani: Gripa porcină, confirmată la bărbatul de 54 de ani care a decedat marţi Cadrele medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Botoşani confirmă că bărbatul de 54 de ani, care a decedat, marţi, în timp ce era transferat către o clinică din Iaşi, avea virusul grupei porcine.
Botoşani: Primul caz de suspiciune de îmbolnăvire cu gripă porcină Un bărbat în vârstă de 54 de ani din Botoşani este suspectat că ar fi contactat virusul gripei porcine, a declarat marţi, pentru AGERPRES, epidemiologul şef al judeţului, medicul Ecaterina Chihaia.
Botoşani: Măsuri de dezinfecţie la Spitalul Judeţean după decesul unui bărbat suspectat de gripă porcină Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati a dispus un set de măsuri necesare dezinfecţiei saloanelor în care a fost internat un pacient asupra căruia plana suspiciunea contactării virusului gripei porcine, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al instituţiei, medicul Ştefan Bercea.
Botoşani: Creşte numărul cazurilor de îmbolnăvire cu noua gripă Botoşani, 7 nov /Agerpres/ - Un cadru medical de la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean 'Mavromati' din Botoşani a contactat virusul gripal A/H1N1, a declarat, sâmbătă seară, pentru AGERPRES, directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Botoşani, medicul Gheorghe Apetroaie...
Activitatea Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani, verificată de Ministerul Sănătăţii Corpul de Control al Ministerului Sănătăţii (MS) va verifica activitatea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Botoşani în urma unor neclarităţi legate de autorizarea Sanatoriului de neuropsihiatrie Podriga, se arată într-un comunicat de presă remis joi de MS.
Botoşani: Protest al angajaţilor Sanatoriului Podriga în faţa sediului Direcţiei de Sănătate Publică Aproximativ 30 de angajaţi ai Sanatoriului de neuropsihiatrie de la Podriga au protestat, vineri, în faţa sediului Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Botoşani, în semn de nemulţumire faţă de decizia conducerii DSP de a nu autoriza, din punct de vedere sanitar, unitatea medicală.