Cele mai citite
 


Mehedinţi: Investiţii de 2,6 milioane lei la spitalul din Orşova
miercuri, 4 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Primăria localităţii Orşova a promovat un proiect de reabilitare a infrastructurii spitaliceşti din Orşova, în valoare de 2,6 milioane lei, a declarat marţi, pentru AGERPRES, primarul Constantin Brăgaru.
Potrivit acestuia, finanţarea lucrărilor de amenajare a ambulatoriului de specialitate, a compartimentului de recuperare şi dotarea cu aparatură medicală va fi asigurată, începând din acest an, printr-un program european.
''Conform documentaţiei tehnice vor fi renovate şi clădirile unităţii spitaliceşti unde, la finalizarea proiectului, vor fi efectuate activităţi medicale la standarde europene'', a precizat Brăgaru.
Este pentru prima oară în ultimii patru ani când Spitalul orăşenesc din Orşova beneficiază de fonduri pentru modernizarea infrastructurii şi achiziţia de echipamente medicale.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Mehedinţi: Investiţie de 2,6 milioane lei în Ambulatoriul Spitalului orăşenesc Orşova Aproximativ 2,6 milioane de lei au fost investiţi în lucrările de amenajare şi dotare cu echipamente medicale a ambulatoriului Spitalului orăşenesc Orşova, a declarat, pentru AGERPRES, primarul Ion Manea.
Mehedinţi: Dotări de aparatură performantă la Spitalul orăşenesc din Orşova Spitalul orăşenesc Orşova a atras suma de aproximativ 250.000 de euro din surse europene pentru reabilitarea clădirii şi achiziţia de aparatură medicală, a declarat vineri, pentru AGERPRES, dr. Radu Gandă, directorul unităţii medicale.
Mehedinţi: Proiect de modernizare a spitalului din Orşova Un proiect de reabilitare a Spitalului orăşenesc din Orşova a fost promovat de Consiliul Judeţean (CJ) Mehedinţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, ing. Marius Bălu.
Mehedinţi: A început dotarea cu echipamente medicale a Maternităţii din Drobeta Turnu Severin Administraţia Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Mehedinţi a început dotarea cu aparatură medicală a Blocului materno-infantil din municipiului Drobeta Turnu Severin a cărui construcţie a fost finalizată la sfârşitul anului 2013, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt dr. Cristian...
Mehedinţi: Proiect de modernizare a spitalului din Orşova Un proiect de reabilitare a Spitalului orăşenesc din Orşova a fost promovat de Consiliul Judeţean (CJ) Mehedinţi, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, preşedintele instituţiei, ing. Marius Bălu.
Mehedinţi: Aproximativ 2,5 milioane lei pentru modernizarea Ambulatoriului Spitalului municipal Orşova Spitalul municipal Orşova a atras din surse guvernamentale aproximativ 2,5 milioane de lei pentru execuţia lucrărilor de reabilitare şi modernizare a Ambulatoriului, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, directorul unităţii spitaliceşti, dr. Radu Gandă.