Cele mai citite
 


Irak: şapte cazuri mortale de gripă A H1N1
miercuri, 4 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şapte persoane au murit din luna mai în Irak din cauza gripei AH1N1, a afirmat marţi purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Sabah Abdallah, informează AFP.
La Bagdad au fost înregistrate cinci decese, unul la Basra (sud) şi unul la Najaf (centru), a menţionat oficialul citat.

Un total de 350 de irakieni au fost infectaţi cu virusul AH1N1 din luna mai, între care 154 la Bagdad. În afara capitalei, cazuri de infectare cu AH1N1 s-au declarat în alte 12 din 18 gouvernorate. Totodată, 448 de soldaţi americani au fost şi ei infectaţi, a precizat un purtător de cuvânt al armatei americane în Irak.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alte trei decese cauzate de virusul AH1N1 Bucureşti, 4 ian /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore au fost confirmate 42 de cazuri de gripă cu virus AH1N1 şi trei decese cauzate de gripa nouă, a informat, luni, un comunicat al Ministerului Sănătăţii.
Gripa nouă provoacă reacţii diferite în lume - de la panică la indiferenţă Numărul victimelor gripei pandemice A/H1N1/ a trecut de 5.712 de decese, cu 700 de morţi suplimentare /+14%/ într-o singură săptămână, potrivit celui mai recent bilanţ al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii /OMS/, citat de agenţiile internaţionale de presă, dar evoluţia epidemiei este receptată diferit...
Virusul H1N1 al gripei porcine a făcut 57 de victime în Iran de la mijlocul lunii noiembrie Virusul H1N1 al gripei porcine a făcut 57 de victime în Iran de la mijlocul lunii noiembrie, a indicat marţi Ministerul iranian al sănătăţii citat de AFP.
Virusul H1N1 a provocat 112 decese în Iran Virusul H1N1 a provocat moartea a 112 persoane în Iran de la mijlocul lunii noiembrie şi până în prezent, anunţă luni AFP şI EFE, citând un reprezentant al Ministerului Sănătăţii din Teheran. Numărul deceselor din cauza gripei porcine s-a dublat aproape faţă de precedentul bilanţ, din 15 decembrie, care...
Peru: numărul de decese datorate virusului AH1N1 a ajuns la 34 Două noi decese datorate gripei AH1N1 au fost înregistrate luni în Peru, ridicând la 34 numărul de morţi având legătură cu virusul din această iarnă în ţară, unde numărul de cazuri este estimat la 600, potrivit Ministerului Sănătăţii de la Lima, informează AFP.
Rusia confirmă primele două cazuri mortale de gripă H1N1 Autorităţile ruse au anunţat marţi că două femei au decedat după ce au contractat virusul H1N1, acestea fiind primele cazuri mortale de gripă nouă în Rusia, transmite AFP.