Cele mai citite
 


Gorj: Dozele de vaccin antigripal vin abia la sfârşitul lunii
miercuri, 4 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Dozele de vaccin antigripal vor ajunge în judeţul Gorj abia la sfârşitul lunii noiembrie, a declarat, marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Gorj, Elena Piţian.
Potrivit acesteia, până în prezent au fost identificate, pentru a beneficia de vaccinul antigripal gratuit, aproximativ 54.000 de persoane din judeţul Gorj, având prioritate copiii, bătrânii şi bolnavii cronici.

'Deocamdată suntem în faza de achiziţie a vaccinului şi mai durează aproximativ trei săptămâni până vor ajunge dozele necesare celor 53.800 de persoane. Cu toate că întârzierea este destul de mare şi numărul virozelor a crescut în ultima săptămână ajungând la circa 900, este bine că încă nu s-a înregistrat niciun caz de gripă', a precizat Elena Piţian.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Gorj: Circa 7.000 de doze de vaccin antigripal au fost oprite de la administrare către populaţie Aproximativ şapte mii de doze de vaccin antigripal distribuite judeţului Gorj pentru campania de imunizare contra gripei sezoniere au fost oprite de la administrare de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj după ce au apărut suspiciuni că nu corespund normelor de calitate.
Gorj: Peste cinci mii de persoane au fost vaccinate antigripal până în prezent Aproximativ cinci mii de persoane din judeţ au fost vaccinate antigripal din luna octombrie şi până în prezent, în teritoriu existând alte circa 4.800 de doze pentru continuarea imunizării, a declarat vineri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj, Elena Piţian...
Gorj: Numărul virozelor şi pneumoniilor înregistrate în ultima săptămână, în scădere Aproximativ 1.500 de cazuri de viroze şi pneumonii au fost înregistrate în ultima săptămână la spitalele din judeţ, numărul fiind în scădere cu circa 200 de cazuri comparativ cu perioada anterioară de raportare, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică...
A început campania de vaccinare antigripală - grupaj Bucureşti, 1 nov /Agerpres/ - Campania de vaccinare gratuită împotriva gripei sezoniere a început luni şi se va desfăşura până în februarie 2011.
Gorj: Numărul virozelor şi pneumoniilor, în scădere la nivel judeţean Aproximativ 1.700 de cazuri de viroze şi pneumonii au fost înregistrate în ultima săptămână la spitalele din judeţ, numărul fiind în scădere comparativ cu perioada anterioară de raportare, a declarat marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Gorj, Elena Piţian...
Gorj: Prima tranşă de vaccin antigripal va fi utilizată pentru imunizarea cadrelor medicale Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Gorj a primit prima tranşă de vaccin antigripal, cele trei mii de doze urmând să fie distribuite în cursul zilei de marţi pentru imunizarea cadrelor medicale din judeţ, a declarat pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Elena Piţian.