Cele mai citite
 


Adrian Streinu Cercel a demisionat din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii
miercuri, 4 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Prof.dr. Adrian Streinu Cercel a demisionat, marţi, din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.
El este audiat, de la ora 14,00, în Comisia de sănătate a Parlamentului.

Medicul Adrian Streinu-Cercel a fost numit, la 5 octombrie 2009, în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, printr-o decizie a premierului Emil Boc.

Până în acel moment a ocupat funcţia de manager al Institutului Naţional de Boli Infecţioase ''Prof. dr. Matei Balş''.

Medicul Adrian Streinu-Cercel, un recunoscut specialist în boli infecţioase, este absolvent al Facultăţii de Medicină şi Farmacie 'Carol Davila', promoţia 1982, iar din anul 2006 este profesor doctor în cadrul aceleiaşi instituţii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
UPDATE ANI: Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului Matei Balş, găsit în incompatibilitate Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat încălcarea regimului juridic al incompatibilităţilor de către Adrian Streinu-Cercel, fost secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, actual manager al Institutului Naţional de Boli Infecţioase 'Prof. Dr. Matei Balş' Bucureşti, ca urmare a deţinerii simultane...
Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în Ministerul Sănătăţii Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului transmis, joi, AGERPRES.
UPDATE Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în Min.Sănătăţii Primul-ministru Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, informează Guvernul, printr-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.
Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în MS Primul-ministru Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, informează Guvernul, printr-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.
UPDATE Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în MS Primul-ministru Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, informează Guvernul, printr-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.
Guvern: Primul ministru, Emil Boc, a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în MS Primul-ministru, Emil Boc, a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului transmis, joi, AGERPRES.