Cele mai citite
 


Tulcea: Restricţii în Spitalul Judeţean de Urgenţă
miercuri, 4 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea a decis, marţi, ca persoanele cu vârste mai mici de 18 ani să nu mai intre în instituţie.
Directorul SJU, Ion Popescu, a declarat că aceasta este una dintre restricţiile aplicate începând de marţi în unitate, la recomandarea Autorităţii de Sănătate Publică, ca urmare a situaţiei de la nivel naţional privind gripa nouă.

''Instituirea măsurii de carantină necesită documente pe care încă SJU nu le-a primit. Deocamdată am aplicat câteva măsuri privind restricţionarea accesului în secţiile de terapie intensivă, maternitate, nou-născuţi şi pediatrie, măsuri care se aplică uzual în cazul unor epidemii'', a menţionat directorul SJU, Ion Popescu.

De asemenea, potrivit sursei, persoanele cu vârste mai mici de 18 ani nu mai au voie să intre în SJU, angajaţii unităţii spitaliceşti verificând în momentul de faţă stocurile de mănuşi care vor fi suplimentate în caz de nevoie.

Până în momentul de faţă, conform informaţiilor oficiale, în judeţul Tulcea, nu există nici un caz de gripă nouă.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Terapie intensivă la secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila va avea, până la sfârşitul acestui an, un compartiment de terapie intensivă, după cum a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila, Gheorghe Bunea Stancu.
Botoşani: Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă infirmă o eventuală culpă medicală în cazul bebeluşului mort în Maternitate Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati din Botoşani exclude varianta unei culpe medicale în cazul nou-născutului care a murit, pe 3 septembrie, în timp ce se afla în Maternitate.
Tulcea: Consiliul Judeţean va plăti chiriile apartamentelor specialiştilor din Spitalul Judeţean Specialiştii Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea care nu au o locuinţă în judeţ vor primi lunar câte 1.000 de lei pentru plata chiriei, potrivit unui amendament adus vineri, în timpul şedinţei Consiliului Judeţean (CJ), la hotărârea privind rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli...
Teleorman: Secţia de terapie intensivă a spitalului din Alexandria primeşte finanţare din partea Ministerului Sănătăţii Secţia de terapie intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alexandria primeşte finanţare din partea Ministerului Sănătăţii, a declarat miercuri directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Teleorman, Mioara Comana, într-o conferinţă de presă, la Alexandria.
Tulcea: Spor de 200% pentru medicii specialişti, soluţie la problema lipsei de personal de la SJU Extinderea sporului de 200% acordat medicilor din Delta Dunării la nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea este una din soluţiile la problema lipsei de personal cu care se confruntă cea mai mare unitate spitalicească din judeţ.
Tulcea: Conducerea Spitalului Judeţean doreşte să atragă fonduri de peste 20 de milioane de euro Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Tulcea intenţionează să atragă finanţări de 20 de milioane de euro prin instrumentul financiar Investiţii Teritorial Integrate (ITI)-Delta Dunării.