Cele mai citite
 


Timiş: Şcoală închisă după depistarea unor cazuri de gripă A/H1N1
miercuri, 4 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şcoala generală nr.7 din Timişoara, unde au fost depistate cazuri de gripă nouă, a fost închisă, marţi, de autorităţile sanitare locale, transmite corespondentul AGERPRES.
Potrivit Autorităţii de Sănătate Publică Timiş, s-a cerut suspendarea cursurilor şi închiderea şcolii pe o perioadă de şapte zile, după ce Institutul 'Cantacuzino' din Bucureşti a confirmat contaminarea cu virusul A/H1N1 a unei învăţătoare din şcoală, care s-a întors dintr-o deplasare în Anglia, şi a patru copii cu care aceasta a ajuns în contact.

În acest interval, va avea loc dezinfectarea şcolii, în care învaţă peste 1.000 de elevi, şi care are 60 de cadre didactice şi personal auxiliar.

În toate şcolile din judeţul Timiş au fost organizate comitete pentru prevenirea răspândirii gripei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Încă cinci cazuri de gripă A/H1N1 confirmate în judeţ Institutul Cantacuzino din Bucureşti a confirmat, marţi, încă cinci cazuri de gripă nouă la pacienţi din judeţul Vaslui.
Vaslui: Trei noi cazuri de gripă A/H1N1 Vaslui, 8 nov /Agerpres/ - Institutul Cantacuzino a confirmat duminică existenţa a noi cazuri de gripă nouă în judeţul Vaslui la trei elevi de clasa a XII-a, unul de la Colegiul 'Gheorghe Roşca Codreanu' din Bârlad şi doi de la Grupul Şcolar Industrial 'Ştefan Procopiu' din Vaslui.
Satu Mare: Primul caz de gripă A/H1N1 Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare a anunţat marţi existenţa primului caz de gripă nouă din judeţ.
Timiş: Cinci elevi internaţi cu gripă nouă Cinci copii sunt internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase 'Victor Babeş' din Timişoara, cu gripă nouă, dintre care patru au contactat virusul A/H1N1 de la învăţătoarea de la Şcoala Generală nr. 7, sosită recent de la o conferinţă din Anglia.
Vaslui: Nou caz de gripă A/H1N1 în judeţ Institutul Cantacuzino Bucureşti a confirmat, vineri, existenţa unui nou caz de gripă cu tulpină A/H1N1, la o?persoană din judeţul Vaslui, o tânără de 28 de ani, cu domiciliul în comuna Puşcaşi.
Mureş: Încă două cazuri de gripă nouă la Sighişoara Directorul coordonator adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, dr. Ovidiu Fărcaş, responsabil cu problema cazurilor de gripă A/H1N1, a declarat, luni, că Institutul Cantacuzino a confirmat două noi cazuri de gripă nouă la Sighişoara.