Cele mai citite
 


Vrancea: Şeful ISJ Vrancea, suspect de gripă nouă
miercuri, 4 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ), Iordache Bostan, este suspectat că s-ar fi contaminat cu noul virus gripal după ce a participat, alături de inspectorii şcolari generali din toată ţara, la o reuniune organizată la Sinaia.
Şeful ISJ Vrancea recunoaşte că a dat mâna cu toţi cei prezenţi la reuniune, dar susţine că se simte bine şi că nu are niciun simptom deosebit.

La Inspectoratul Şcolar Judeţean s-a primit chiar şi o notă de la Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării în care i se solicită lui Iordache Bostan în mod expres să facă analize medicale pentru a se şti cu exactitate dacă este purtător al noului virus.

Pentru a elimina orice suspiciune şi pentru a fi sigur că totul este în regulă cu sănătatea sa, Bostan a precizat că va merge la doctor.

'Eu nu am stat la acelaşi hotel unde s-au cazat cei douăzeci de inspectori suspectaţi de noul virus gripal. Am dat totuşi mâna cu toţi cei de acolo', a afirmat Iordache Bostan, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Harghita: Primele două cazuri confirmate de gripă nouă, la Miercurea Ciuc O elevă din Miercurea Ciuc şi o angajată a Centrului Cultural Judeţean Harghita au fost depistate, miercuri, cu noul virus gripal A/H1N1, acestea fiind primele cazuri confirmate din judeţ.
Giurgiu: Gripa nouă la trei persoane aflate în tranzit în judeţ Trei bărbaţi români aflaţi în tranzit în judeţul Giurgiu au fost diagnosticaţi cu gripa nouă, aceştia fiind transportaţi, izolaţi şi în tratament la domiciliu.
Al patrulea deces de gripă nouă în judeţul Suceava Numărul deceselor cauzate de virusul A/H1N1 pandemic în judeţul Suceava a ajuns la patru, ultimul caz fiind anunţat în cursul zilei de luni.
Buzău: Primul caz confirmat de gripă nouă O pacientă de 56 de ani domiciliată în municipiul Buzău, internată la Institutul 'Matei Balş' din Bucureşti a fost diagnosticată cu gripă AH1N1, acesta fiind primul caz de infectare cu noul virus gripal confirmat din judeţul Buzău.
Iaşi: Peste 200 de cazuri de gripă nouă au fost confirmate Peste 200 de cazuri de infectare cu virusul pandemic A/H1N1 sunt înregistrate până acum în judeţul Iaşi, susţin autorităţile sanitare.
Vrancea: 9 de cazuri de gripă nouă, confirmate Alte nouă cazuri de gripă nouă au fost confirmate, luni, de către DSP Vrancea.