Cele mai citite
 


Buzău: Accesul în spitale, restricţionat
miercuri, 4 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Autoritatea de Sănătate Publică Buzău a decis, marţi, restricţionarea accesului vizitatorilor în toate unităţile sanitare din judeţ.
''Începând cu 3 noiembrie, Autoritatea de Sănătate Buzău impune restricţionarea accesului vizitatorilor în aceste unităţi, asigurarea de circuite funcţionale separate pentru pacienţii care se prezintă în camerele de gardă, respectiv la Unitatea de Primire Urgenţe cu simptomatologie respiratorie sugestivă pentru gripă şi redirecţionarea acestora către Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judetean de Urgenţă Buzău'', a declarat Horia Banu, directorul ASP Buzău.

Potrivit sursei citate, ASP va urmări respectarea cu stricteţe a măsurilor de protecţie a muncii şi va monitoriza toate cazurilor de infecţii respiratorii cu evoluţie severă.

Judeţul Buzău a fost ocolit până în prezent de gripa nouă, singurul bolnav, o femeie de 56 de ani, se află internată la Institutul Matei Balş fără a avea contacte cu oraşul de domiciliu, Buzău.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Buzău: Un tânăr a decedat la UPU a Spitalului Judeţean; ar fi consumat droguri Un tânăr în vârstă de 26 de ani a decedat marţi seara la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău. El ar fi consumat droguri.
Buzău: Locuinţe de serviciu gratuite pentru tinerii medici Consiliul Judeţean Buzău împreună cu conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă oferă locuinţe de serviciu gratuite şi decontarea utilităţilor timp de doi ani pentru medicii care vor profeseze în cadrul Unitatea de Primiri Urgenţe şi a altor secţii deficitare ale spitalului judeţean.
Buzău: Patru medici de Unitatea de Primiri Urgenţe şi-au dat demisia Patru medici de la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău şi-au dat miercuri demisia.
Buzău: Un număr de 100 de posturi, scoase la concurs de Spitalul Judeţean de Urgenţă Aproximativ 400 de persoane participă miercuri la concursul organizat de Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău pentru ocuparea a 100 de posturi de asistenţi medicali, infirmiere, brancardieri şi îngrijitoare.
Buzău: Spitalul judeţean de Urgenţă, în carantină Accesul în secţiile de pneumologie, pediatrie, nanologie ale Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău este interzis în totalitate, iar în celelalte secţii vizitele au fost limitate din cauza numărului mare de viroze respiratorii.
Buzău: Peste 50 de persoane muşcate de căpuşe în mini-vacanţa de Paşte În perioada 1-7 mai, peste 50 de persoane s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului judeţean de Urgenţă Buzău cu muşcături de căpuşă.