Cele mai citite
 


Mircea Badea nu are gripă porcină
miercuri, 4 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Mircea Badea nu este infectat cu virsul AH1N1 şi va apărea pe postul Antena 3, marţi seara, în emisiunea sa 'În gura presei', potrivit blogului său personal.
'Am primit telefonic rezultatul. E negativ. Deci, nu am gripă porcină. Încă. O să primesc şi rezultatul scris. Sper că se termină isteria în rândul cetăţenilor de la Antena 3 şi Realitatea TV. Ne putem îmbolnăvi împreună începând de acum. Mă duc la radio. După care o să mănânc într-un loc public pentru a băga în panică cetăţenii. Pe urmă, am o emisiune de făcut la Antena 3', scrie Mircea Badea.

El spunea, luni, tot pe blogul său, că este suspect de gripă nouă, iar rezultatele analizelor le va primi, marţi în jurul prânzului.

'Am fost la spital, mi s-au luat probe, am unele simptome, altele nu. Am semnat un 'angajament' că stau izolat până la stabilirea diagnosticului. Rezultatul analizelor le primesc mâine în jurul prânzului', arăta el pe blog.

Mircea Badea mai spunea că, la Radio Zu, va face emisiune, pentru că intră în direct cu ascultătorii prin telefon, însă, la televiziune, nu va face emisiunea de luni ( 'În gura presei'-n.r.) şi, probabil, că 'va intra din nou prin telefon'.

'Sunt aproape convins că nu am gripă porcină şi mă enervează foarte rău că trebuie să stau izolat', mărturisea el în acelaşi loc.

Mircea Badea realizează emisiunea 'În gura presei', de luni până vineri şi duminica, la postul Antena 3, dar şi o emisiune la Radio Zu, difuzată de luni până joi.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
(Corespondenţă Agerpres) Gripa nouă a făcut 13 victime în Italia (revista presei) Corespondentul Agerpres, Marius Frăţilă, transmite: Gripa porcină continuă să facă victime în Italia, numărul deceselor urcând la sfârşitul săptămânii trecute la 13 persoane, focarul cel mai grav fiind la Napoli, relatează jurnalele italiene de luni în primele pagini.
Gripa nouă avansează rapid în Italia: aproape 1% din populaţie contaminată în ultima săptămână Roma, 8 nov - Corespondentul Agerpres, Marius Frăţilă, transmite: Peste 750.000 de italieni au contractat virusul H1N1, dintre care mai mult de 540.000 (0,9% din populaţiei Italiei) numai în ultima săptămână, iar bilanţul deceselor a crescut zilnic şi a ajuns la 29 de victime, potrivit situaţiei centralizate...
(Corespondenţă Agerpres) 250.000 de cazuri de gripă nouă în Italia Roma, 4 nov - Corespondentul Agerpres, Marius Frăţilă, transmite: În Italia s-au înregistrat în total 250.000 de cazuri de persoane care au avut gripa porcină, cu o incidenţă medie de 3,8 cazuri la mia de locuitori, iar numărul deceselor cauzate de această epidemie este de 18 persoane, a anunţat marţi...
Gripa nouă, o 'urgie' în beneficiul companiilor farmaceutice (experţi ruşi) În realitate, nu există niciun fel de pandemie de aşa-numită gripă porcină sau nouă, iar întreaga isterie legată de virusul A H1N1 nu este decât o modalitate de îmbogăţire în particular a companiilor farmaceutice, au declarat marţi, într-o conferinţă de presă la Moscova, reprezentanţi ai Asociaţiei de...
Experţii OMS, care au pornit lupta globală cu gripa nouă, suspectaţi de corupţie Pandemia de gripă porcină s-ar putea dovedi a fi una din cele mai grandioase afaceri de corupţie din timpurile noastre, la această concluzie au ajuns jurnaliştii danezi care au investigat relaţiile de afaceri dintre o seamă de experţi ai Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) şi unele dintre cele mai...
Ucraina: Primul deces din cauza gripei AH1N1 la Kiev (Timoşenko) Primul deces din cauza gripei A/H1N1 s-a înregistrat miercuri în capitala Ucrainei, Kiev, a anunţat premierul ucrainean Iulia Timoşenko în cadrul unei reuniuni cu guvernatorii regiunilor în problema limitării extinderii virusului H1N1 (responsabil de gripa porcină) şi a infecţiilor virale de sezon, relatează...