Cele mai citite
 


Şedinţa CSAT s-a încheiat după două ore de discuţii
miercuri, 4 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, în cadrul căreia au fost analizate situaţia provocată de gripa A/H1N1 şi măsurile propuse de Guvern, s-a încheiat marţi seară, după aproximativ două ore de discuţii.
La reuniunea CSAT a fost prezent şi prof. dr. Adrian Streinu Cercel, care şi-a anunţat, în cursul zilei de marţi, demisia din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii.

El a participat marţi şi la şedinţa Comisiei de sănătate publică din Camera Deputaţilor, unde a prezentat o informare privind situaţia şi măsurile care trebuie luate pentru a depăşi perioada pandemiei de gripă nouă, măsuri care, potrivit lui Adrian Streinu Cercel, fac parte din planul naţional de luptă împotriva pandemiei şi trebuie susţinute financiar.

Administraţia Prezidenţială urmează să transmită un comunicat referitor la cele discutate în cadrul şedinţei CSAT.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Începe vaccinarea împotriva gripei porcine Ministerul Sănătăţii (MS) demarează începând cu data de 26 noiembrie campania de vaccinare împotriva virusului gripal A/H1N1. Până la sfârşitul anului 2009, Institutul Cantacuzino va produce cinci milioane de doze de vaccin, care sunt destinate persoanelor adulte. Astfel, primele 1.340.000 de doze de...
Comitet de criză la Ministerul Sănătăţii pentru gripa A/H1N1 Comitetul de coordonare al Ministerului Sănătăţii pentru gripa nouă se reuneşte luni pentru a analiza măsurile ce se impun pentru prevenirea răspândirii virusului A/H1N1, în contextul evoluţiilor din ultimele zile.
Ministerul Sănătăţii: 25 de noi cazuri de gripă A/H1N1 în decurs de 6 ore Duminică între orele 12.00 şi 18.00 au mai fost confirmate 25 de cazuri de infectare cu virusul gripal A/H1N1, informează Ministerul Sănătăţii.
Gripa A/H1N1: 16 cazuri mortale în Kuweit Două noi decese provocate de gripa A/H1N1 au fost înregistrate în Kuweit, ceea ce creşte la 16 numărul cazurilor mortale provocate de această boală în emiratul din regiunea Golfului, a anunţat joi o sursă oficială, informează AFP.
Vrancea: Trei cazuri noi de gripă A/H1N1 Ministerul Sănătăţii a confirmat, luni, încă trei cazuri de infecţie cu virusul A/H1N1 în Vrancea.
Camera Deputaţilor: Medicii dentişti şi farmaciştii îşi pot exercita profesia şi dacă au funcţii de demnitate publică Deputaţii au decis miercuri ca medicii dentişti şi farmaciştii să-şi poată exercita profesia în unităţi medicale private sau de stat şi după ce sunt aleşi într-o funcţie publică, acordând vot favorabil proiectului de lege privind modificarea şi completarea Legii 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii...