Cele mai citite
 


Alte şase persoane diagnosticate cu virusul A/H1N1 în judeţul Arad
miercuri, 4 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Alte şase cazuri de persoane contaminate cu virusul A/H1N1 au fost confirmate, în cursul zilei de marţi, în judeţul Arad.
Potrivit directorului coordonator al Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Arad, Nicolae Mârza, trei din aceste noi cazuri au legătură cu locul de muncă al primelor trei cazuri confirmate în cursul zilei de luni.

'Totodată, mai există trei persoane care au fost confirmate ca fiind contaminate cu virusul A/H1N1, un medic epidemiolog care s-a aflat în contact cu focarul de infecţie, un elev de 17 ani din Arad şi un tânăr englez care a tranzitat Aradul', a precizat Mârza.

Toate cele şase persoane nou diagnosticate sunt izolate la domiciliu, iar starea lor de sănătate este bună, potrivit sursei citate.

Instituţia Prefectului Judeţului Arad şi Direcţia de Sănătate Publică au luat măsuri stricte de protejare împotriva contaminării cu virusul A/H1N1 în şcoli, vămi, precum şi la instituţiile care au relaţii cu publicul, în spitalele din municipiul şi judeţul Arad fiind instituită carantină.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Dâmboviţa: Noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 Cursurile de la mai multe clase ale unor şcoli din Târgovişte şi activitatea la două grupe de grădiniţă din municipiu au fost suspendate, începând de miercuri, pentru şapte zile, după confirmarea de noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul gripal A/H1N1.
În judeţul Arad, s-a ajuns la 123 de cazuri de gripă nouă Arad, 18 dec /Agerpres/ - În ultimele 48 de ore au fost confirmate încă trei cazuri de îmbolnăviri cu virusul A/H1N1, astfel că numărul total al cazurilor de gripă nouă înregistrate în judeţul Arad a ajuns la 123, transmite corespondentul AGERPRES.
Dâmboviţa: Noi cazuri de A/H1N1 Patru noi cazuri de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de pre, la nivelul judeţului Dâmboviţa, una dintre persoanele bolnave fiind internată la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Târgovişte, iar restul izolate la domiciliu.
Arad: Patru noi cazuri de gripă A Patru noi cazuri de infecţie cu virusul gripei noi au fost semnalate în ultimele 48 de ore la nivelul judeţului Arad, iar numărul total al cazurilor înregistrate până în prezent a ajuns la 141.
Maramureş: Un deces provocat de virusul A/H1N1 Două noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate, marţi, de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Maramureş.
Măşti de protecţie, dezinfecţie în şcoli - măsuri ale autorităţilor împotriva gripei A/H1N1 Autorităţile locale ale Capitalei au luat în această săptămână măsuri de protecţie pentru prevenirea îmbolnăvirii cu virusul A/H1N1, în urma anunţurilor făcute de Ministerul Sănătăţii şi a dispoziţiilor Administraţiei Spitalelor din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, după ce au fost confirmate...