Cele mai citite
 


Deţinuţii de la Guantanamo nu vor fi vaccinaţi împotriva gripei noi /Casa Albă/
joi, 5 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Deţinuţii din închisoarea de la Guantanamo nu vor fi vaccinaţi împotriva gripei provocate de virusul A(H1N1), a indicat - marţi - purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Robert Gibbs, potrivit AP.
El a dezminţit astfel o declaraţie făcută luni de maiorul James Crabtree, purtător de cuvânt al bazei navale de la Guantanamo, care afirmase că vaccinurile împotriva gripei noi /ex-porcină, ex-mexicană/ vor sosi în curând la Guantanamo, iar deţinuţii vor fi vaccinaţi 'doar pe bază de voluntariat'.

Această declaraţie a declanşat numeroase critici, cele mai multe în SUA, care estimează că presupuşii terorişti deţinuţi la Guantanamo nu trebuie să fie vaccinaţi în timp ce americanii sunt în continuare în aşteptarea serului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Virusul A(H1N1) - suspectat că ar fi la originea unei 'false pandemii', comanditată de 'laboratoare' Strasbourg /Consiliul Europei/, 7 ian /Agerpres/ - Parlamentari ai Consiliului Europei cer constituirea unei comisii de anchetă care să evalueze 'ameninţarea falselor pandemii pentru sănătate', subiect care ar urma să fie dezbătut spre sfârşitul lunii ianuarie la Strasbourg, a indicat - joi - unul dintre...
Virusul A(H1N1) a cauzat moartea a 11 persoane în nordul Chile Colegiul Medical din Chile şi-a exprimat joi îngrijorările faţă de răspândirea virusului A(H1H1) în regiunea Tarapaca din nordul ţării, unde au fost semnalate de şapte ori mai multe cazuri decât în restul teritoriului şi unde au fost înregistraţi cel puţin 11 morţi, transmite AFP.
Hunedoara: 10.000 doze de vaccin antigripal A/H1N1 distribuite suplimentar Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara va distribui medicilor de familie şi unităţilor sanitare din judeţ încă 10.000 de doze de vaccin împotriva gripei A/H1N1, operaţiunea fiind prevăzută să se încheie în cursul zilei de luni.
(Corespondenţă) R.Moldova: Numărul bolnavilor de gripa A (H1N1), în creştere Numărul bolnavilor de gripă sezonieră cu virusul A (H1N1) este în creştere, dar situaţia este sub control. Ministerul Sănătăţii dă asigurări că Republica Moldova nu este ameninţată de o epidemie, scrie marţi Jurnal de Chişinău.
Gripa porcină nu ar fi mai periculoasă decât cele obişnuite de sezon Washington, 4 mai /Agerpres/ - Informaţiile care parvin specialiştilor americani din diferite colţuri ale lumii le-au permis să tragă concluzia că virusul A (H1N1) nu ar fi mai periculos decât virusurile obişnuite ale gripei de sezon, a declarat duminică seara, într-o intervenţie la postul de televiziune...
Bulgaria va trimite Ucrainei ajutor medical împotriva gripei noi Sofia, 7 nov /Agerpres/ - Bulgaria va trimite ajutor medical în valoare de 125.000 de euro Ucrainei pentru combaterea epidemiei de gripă A(H1N1) din această ţară, informează sâmbătă Novinite.