Cele mai citite
 


Călăraşi: Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă a fost reabilitată
joi, 5 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă a fost reabilitată, valoarea lucrării ajungând la suma de 2,65 milioane lei.
În continuare se lucrează la Secţia de Chirurgie, pentru această lucrare fiind alocaţi în primă fază 390.000 lei.

'Pentru finalizarea Secţiei de Chirurgie estimăm să cheltuim aceeaşi sumă ca la secţiile reabilitate deja, dar până în momentul de faţă nu am reuşit decât să facem un sfert din lucrare deoarece am avut bani mai puţini', a afirmat managerul spitalului, Ion Sfetcu.

O altă lucrare urgentă de reabilitare vizează Secţia de maternitate şi nou născuţi, care se doreşte a fi gata până la sfârşitul anului în curs.

Ministerul Sănătăţii a alocat în acest an fonduri pentru lucrările de reabilitare a spitalului.

De asemenea, Ambulatoriul integrat va fi reabilitat printr-un proiect cu finanţare europeană, la începutul anului viitor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Olt: Investiţie de peste 2,2 milioane lei pentru secţiile Pediatrie şi Neonatologie de la spitalul din Slatina Secţiile Neonatologie şi Pediatrie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina vor fi reabilitate începând de săptămâna viitoare, printr-un proiect complex, ce prevede recompartimentări, refacerea circuitelor, reabilitări complete ale pereţilor, instalaţiilor termice, sanitare, electrice.
Sălaj: Finanţare privată de peste 200.000 de lei pentru Spitalul Judeţean Zalău Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău a primit din partea unei companii private locale o sponsorizare de peste 200.000 de lei, suma urmând a fi utilizată pentru achiziţionarea de mobilier şi echipament medical.
Vaslui: Proiectul de reabilitare a Spitalului Judeţean de Urgenţă, la final Proiectul "Reabilitarea modernizarea şi echiparea Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui" a ajuns la final, autorităţile judeţene organizând, joi, conferinţa de închidere a acestuia.
Alba: Zeci de milioane de lei investiţi de Consiliul Judeţean în modernizarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Consiliul Judeţean (CJ) Alba a investit în ultimii ani 30 de milioane de lei în reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, alte 10 milioane de lei fiind preconizate a fi alocate în acest an în reparaţii capitale, dotări independente şi noi construcţii, a precizat, marţi, într-o conferinţă...
Hunedoara: Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă va fi relocată pentru a corespunde standardelor medicale Secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, care funcţionează în prezent într-o clădire de patrimoniu veche de peste o sută de ani, va fi relocată în actuala aripă principală a spitalului, după ce spaţiul prevăzut pentru mutare va fi modernizat, a declarat, miercuri, directorul medical...
Sălaj: Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, reabilitat cu 7,5 milioane de lei Un proiect de extindere şi reabilitare a ambulatoriului Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, în valoare totală de 7,5 milioane de lei, a început în această lună, investiţia fiind realizată din bugetul propriu al Consiliului Judeţean Sălaj.