Cele mai citite
 


Satu Mare: DSP va achiziţiona doar un sfert din necesarul de vaccin antigripal
joi, 5 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare va achiziţiona doar un sfert din dozele de vaccin antigripal necesare în judeţ.
Directorul DSP, Dorel Coica, a declarat că s-au cerut fonduri de la Ministerul Sănătăţii pentru achiziţionarea a 61.000 de doze de vaccin antigripal dar s-au primit bani pentru doar 17.000.

DSP a demarat licitaţia pentru achiziţionarea vaccinului, iar dacă nu se vor depune contestaţii primele doze ar putea ajunge la Satu Mare în 20 noiembrie. Dozele vor fi distribuite către medicii de familie.

Potrivit lui Coica, DSP a făcut demersuri pentru suplimentarea dozelor, urmând să primească un răspuns de la Ministerul Sănătăţii. DSP nu dispune de vaccin antigripal.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Satu Mare: 6.000 de doze de vaccin antigripal, oprite de DSP Aproximativ 6.000 de doze de vaccin antigripal au fost oprite momentan de Direcţia de Sănătate Publică (DSP), în urma indicaţiilor de la Ministerul Sănătăţii (MS).
Satu Mare: Bani doar pentru un sfert din dozele de vaccin antigripal de anul trecut Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare a primit fonduri de la Ministerul Sănătăţii (MS) pentru doar aproximativ 5.000 de doze de vaccin antigripal, ceea ce înseamnă aproximativ un sfert din numărul celor administrate iarna trecută.
Satu Mare: DSP a primit 8.500 de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) a primit 8.500 de doze de vaccin antigripal care urmează să fie repartizate grupelor de risc, informează un comunicat de presă al Instituţiei.
Brăila: Direcţia de Sănătate Publică a primit aproximativ 11.000 de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Brăila a primit aproximativ 11.000 doze de vaccin antigripal din import pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii, după cum a declarat joi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Dumitra Orăşanu.
Galaţi: Direcţia de Sănătate Publică a primit aproape 11.000 de doze de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a primit 10.830 de doze de vaccin antigripal din import pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii, a anunţat miercuri, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Liliana Iordăchescu.
Galaţi: Direcţia de Sănătate Publică a primit 12.500 doze de vaccin antigripal Galaţi, 18 oct/Agerpres/- Ministerul Sănătăţii a alocat judeţului Galaţi 12.500 doze de vaccin antigripal care au ajuns la Direcţia de Sănătate Publică (DSP) şi urmează să fie distribuite medicilor de familie, au anunţat marţi reprezentanţii instituţiei sanitare.