Cele mai citite
 


Informare cu privire la gripa nouă, în şedinţa de Guvern
joi, 5 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Membrii Guvernului se întrunesc, miercuri, în şedinţă, ocazie cu care se va face o informare cu privire la gripa A/H1N1.
Totodată, pe ordinea de zi se află mai multe proiecte de hotărâri, printre care se numără modificarea şi completarea normelor metodologice de aplicare a prevederilor Legii nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

Pe agenda Cabinetului Boc se mai află şi proiectul de hotărâre privind încadrarea în categoria funcţională a drumurilor comunale a unor drumuri de interes local, situate în judeţul Maramureş, precum şi adoptarea unui act normativ privind atestarea domeniului public al judeţului Dolj, precum şi al municipiilor, oraşelor şi comunelor din acest judeţ, dar şi din Braşov.

Executivul va decide şi trecerea unui sector de drum naţional, situat în judeţul Cluj, aflat în administrarea publică a statului, din administrarea Municipiului Câmpia Turzii în administrarea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, prin Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, în vederea realizării activităţilor de interes public în domeniul administrării drumurilor naţionale.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Comitet de criză la Ministerul Sănătăţii pentru gripa A/H1N1 Comitetul de coordonare al Ministerului Sănătăţii pentru gripa nouă se reuneşte luni pentru a analiza măsurile ce se impun pentru prevenirea răspândirii virusului A/H1N1, în contextul evoluţiilor din ultimele zile.
56 cazuri de gripă nouă confirmate într-o zi Un număr de 56 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate în ultimele 24 de ore, până în prezent fiind înregistrate în România 1.057 de cazuri de gripă nouă, a anunţat miercuri Ministerul Sănătăţii.
Maramureş: Primul caz de gripă nouă la Vişeu de Jos Primul caz de gripă nouă din Maramureş a fost diagnosticat la un bărbat din localitatea Vişeu de Jos, în prezent acesta fiind internat la Clinica de Boli Infecţioase Cluj-Napoca.
Maramureş:Un nou caz de gripă nouă Direcţia de Sănătate Publică Maramureş a fost confirmat, luni, un nou caz de gripă A/H1N1 la un bărbat, în vârstă de 23 de ani, din municipiul Baia Mare.
MS: 50 de cazuri de îmbolnăviri cu gripa nouă în ultimele 24 de ore Bucureşti, 7 nov /Agerpres/ - Totalul cazurilor de îmbolnăvire cu virusul A/H1N1 confirmate în Romania până sâmbătă la ora 12.00 este de 847, potrivit Ministerului Sănătăţii (MS).
Dâmboviţa: Al doilea caz de gripă A/H1N1, confirmat în judeţ Al doilea caz de gripă nouă a fost confirmat, marţi, în judeţul Dâmboviţa, la un elev de 14 ani din comuna Niculeşti, iar colegii de clasă ai acestuia au fost izolaţi la domiciliu pentru şapte zile.