Cele mai citite
 


Băsescu: Sistemul medical românesc este pregătit să trateze toate cazurile de gripă
joi, 5 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Traian Băsescu a afirmat miercuri, la Mioveni, că sistemul medical românesc este pregătit să trateze toate cazurile de gripă nouă, chiar dacă pandemia nu mai poate fi evitată, transmite corespondentul AGERPRES.
'Toată Europa este bântuită acum de gripă. Nu avem cum să evităm pandemia, pentru că este în dezvoltare în toată Europa. La frontiera de nord şi de est cu Ucraina sunt peste 200.000 de cazuri, este şi o mortalitate ridicată. Eu cred că sistemul medical românesc este pregătit să trateze toate cazurile de gripă, cu condiţia ca oamenii să anunţe imediat', a declarat şeful statului.
Preşedintele Traian Băsescu a vizitat miercuri Uzinele Dacia de la Mioveni. După o întâlnire cu conducerea societăţii şi o prezentare a situaţiei economice actuele şi a perspectivelor de dezvoltare, şeful statului a vizitat secţiile de motoare şi montaj, unde a stat de vorbă cu salariaţii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Traian Băsescu: În legea sănătăţii nu veţi găsi nicio referire la privatizarea ambulanţei de stat sau a SMURD-ului Preşedintele Traian Băsescu a declarat miercuri că în capitolul referitor la serviciul de urgenţă din proiectul noii legi a sănătăţii nu se găseşte nicio referire la privatizarea ambulanţei de stat sau a SMURD-ului.
Traian Băsescu apreciază decizia lui Boc de a respinge modificările de buget cerute de marile companii de stat Preşedintele Traian Băsescu a declarat că apreciază decizia de miercuri a premierului Emil Boc, care a respins toate modificările de buget cerute de marile companii de stat, cerând explicaţii precise asupra motivelor pentru care nu s-au realizat bugetele.
Nicolae Bănicioiu (PSD): Traian Băsescu nu apără niciun stat de drept, ci camarila portocalie Preşedintele suspendat, Traian Băsescu, nu apără niciun stat de drept, aşa cum a afirmat în prima conferinţă de presă din campania pentru referendum, ci ''camarila portocalie care a furat ţara'', a declarat, joi, deputatul social-democrat Nicolae Bănicioiu, preşedintele organizaţiei de tineret a PSD...
Traian Băsescu despre justiţie: Aici, probabil că avem şi noi o pasiune să ne autoflagelăm Preşedintele Traian Băsescu susţine că nu poate fi conceput un stat modern fără o justiţie eficientă şi că în ceea ce priveşte acest domeniu, avem şi 'o pasiune să ne autoflagelăm'.
Neamţ: Suspiciune de gripă nouă infirmată în cazul liderului PD-L Neamţ Liderul PD-L Neamţ Gheorghe Ştefan are doar o viroză puternică, medicii infirmând suspiciunea de gripă nouă.
Traian Băsescu: Raed Arafat, un "duşman" al apariţiei încă unui sistem privat de sănătate Preşedintele Traian Băsescu a declarat miecuri seară, la TVR, că Raed Arafat este un duşman al apariţiei încă unui sistem privat de sănătate, secretarul de stat uitând că şi sistemul SMURD creat de el a fost mai întâi o fundaţie.