Cele mai citite
 


Serbia înregistrează 187 de cazuri de gripă nouă
joi, 5 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În Serbia a contractat gripa AH1N1 un total de 187 de persoane, din care două au decedat, a anunţat miercuri preşedintele Grupului de lucru pentru monitorizarea epidemiilor, doctorul Predag Kon, informează miercuri Tanjug.
Institutul Torlak pentru Imunitate şi Virusologie din Belgrad a confirmat prezenţa maladiei la doi pacienţi din Krusevac, la unul din Sremska Mitrovica şi un altul din Kragujevac.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Bistriţa-Năsăud: Un alt caz de gripă nouă şi restricţionări în spital din cauza virozelor Bistriţa, 23 feb /Agerpres/ - O femeie de 32 de ani este cel de-al cincilea caz de gripă AH1N1 confirmat de la începutul acestui an în judeţul Bistriţa-Năsăud, potrivit datelor comunicate de Direcţia de Sănătate Publică (DSP), iar în Spitalul Judeţean de urgenţă Bistriţa accesul vizitatorilor a fost...
MS: 31 de cazuri de gripă AH1N1 şi 2 decese, confirmate în ultimele 24 de ore Bucureşti, 22 ian /Agerpres/ - Încă 31 de cazuri de gripă nouă şi două decese cauzate de virusul AH1N1 au fost confirmate în ultimele 24 de ore, informează Ministerul Sănătăţii, într-un comunicat transmis, vineri, AGERPRES.
Dolj: Alte cinci cazuri de gripă nouă confirmate în judeţ În judeţul Dolj au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, alte cinci cazuri noi de gripă AH1N1. Patru din cele cinci cazuri au fost înregistrate la elevi din Filiaşi şi Craiova, iar un caz a fost înregistrat în comuna doljeană Braloştiţa la un bărbat de 36 de ani. Toate cele cinci cazuri constituie...
Dolj: Alte opt cazuri de gripă nouă, confirmate la Filiaşi Alte opt persoane - şase elevi şi doi profesori - au fost identificate în ultimele 24 de ore cu gripa AH1N1 în focarul din oraşul doljean Filiaşi, numărul cazurilor ajungând la 17, din care două sunt la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova.
Harghita: Cinci noi cazuri de gripă nouă Cinci noi cazuri de gripă AH1N1 au fost confirmate în Harghita, numărul îmbolnăvirilor înregistrate ajungând la 29.
Gripa nouă provoacă reacţii diferite în lume - de la panică la indiferenţă Numărul victimelor gripei pandemice A/H1N1/ a trecut de 5.712 de decese, cu 700 de morţi suplimentare /+14%/ într-o singură săptămână, potrivit celui mai recent bilanţ al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii /OMS/, citat de agenţiile internaţionale de presă, dar evoluţia epidemiei este receptată diferit...