Cele mai citite
 


Caraş-Severin: Nicio suspiciune de gripă nouă
joi, 5 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Judeţul Caraş-Severin nu are, până în prezent, niciun caz de suspiciune cu gripa nouă.
În această situaţie, Spitalul Judeţean din Reşiţa nu a intrat în carantină, dar au fost luate câteva măsuri preventive pentru a reduce posibilitatea îmbolnăvirii cu gripa nouă.

În prima zi, în calitate de manager al Spitalului Judeţean din Reşiţa, Dumitru Secăşan a luat primele măsuri urgente de prevenire a apariţiei unor cazuri de gripă nouă în această instituţie.

Pe de altă parte, în judeţul Caraş-Severin, în schimb, creşte numărul virozelor respiratorii sau a pneumoniilor.

Starea de alertă va rămâne în vigoare în spitale până când pericolul răspândirii noii gripe va înceta.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Caraş-Severin: Suspiciune de gripă nouă, neconfirmată Suspiciunea de gripă nouă A/H1N1, apărută în municipiul Caransebeş la un cetăţean bulgar, nu s-a confirmat, ceea ce înseamnă că judeţul Caraş-Severin rămâne, deocamdată cel puţin, fără asemenea diagnostice la pacienţi.
Caraş-Severin: Niciun caz de gripă nouă în judeţ La nivelul judeţului Caraş-Severin nu s-a înregistrat niciun caz de gripă nouă, ceea ce înseamnă că nicio persoană nu a fost înregistrată cu virusul AH1N1, a declarat luni, pentru AGERPRES, Dragoş Luca, directorul Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică.
Caraş-Severin: Numărul virozelor şi pneumoniilor, în creştere Numărul virozelor respiratorii a crescut în ultimele două săptămâni, la nivelul judeţului Caraş-Severin, o pondere mai accentuată înregistrându-se în rândul populaţiei active.
Caraş-Severin: A crescut numărul persoanelor care au ajuns la UPU din cauza consumului de droguri Numărul persoanelor din Caraş-Severin care au ajuns la Serviciul de urgenţe din cauza consumului de droguri a crescut semnificativ în primele 11 luni ale anului 2015.
Caraş-Severin: Un nou şi modern sistem de servire a hranei pacienţilor internaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţe Reşiţa Spitalul Judeţean de Urgenţe din Reşiţa beneficiază, de luni, de un nou şi modern sistem de servire a hranei pacienţilor internaţi, care asigură igiena produsului, dar şi individualizarea porţiilor pentru fiecare pacient, odată cu inaugurarea a două dintre investiţiile care cresc confortul bolnavilor...
Caraş-Severin: Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţe solicită implicarea comunităţii în susţinerea bugetului unităţii medicale Bugetul Spitalului Judeţean de Urgenţe din Reşiţa este insuficient, managerul acestei unităţi spitaliceşti, Dumitru Secăşan, el solicitând implicarea comunităţii în susţinerea financiară a spitalului.