Cele mai citite
 


Pogea confirmă că Graţiela Iordache are gripă nouă
joi, 5 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul Finanţelor Publice Gheorghe Pogea a confirmat, miercuri, că secretarul de stat Graţiela Iordache a fost diagnosticată cu gripă A/H1N1, motiv pentru care toate birourile şi toaletele de la minister vor fi dezinfectate.
'Deja am luat măsuri la Ministerul Finanţelor, s-au făcut dezinfecţii unde lucra dumneaei şi în toate toaletele de serviciu, iar oamenii care îi erau colegi trebuie să stea acasă', a spus Pogea, care a adăugat că nu are emoţii în ceea ceea priveşte contactarea acestui virus, întrucât 'de Ministerul Finanţelor Publice nu se leagă viruşii'.

Secretarul de stat în MFP Graţiela Iordache a confirmat public, miercuri, faptul că a fost depistată cu gripă nouă şi că se află în tratament ambulatoriu. De asemenea, surse medicale au declarat că secretarul de stat efectuează la domiciliu tratamentul specific acestei afecţiuni.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
În ultimile 24 de ore, 68 de cazuri de gripă nouă Alte 68 de cazuri de gripă cu virus AH1N1 s-au confirmat în ultimele 24 de ore, numărul total, până în acest moment, fiind de 1.465.
56 cazuri de gripă nouă confirmate într-o zi Un număr de 56 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate în ultimele 24 de ore, până în prezent fiind înregistrate în România 1.057 de cazuri de gripă nouă, a anunţat miercuri Ministerul Sănătăţii.
Dâmboviţa: Al doilea caz de gripă A/H1N1, confirmat în judeţ Al doilea caz de gripă nouă a fost confirmat, marţi, în judeţul Dâmboviţa, la un elev de 14 ani din comuna Niculeşti, iar colegii de clasă ai acestuia au fost izolaţi la domiciliu pentru şapte zile.
Dâmboviţa: Cinci noi cazuri de gripă A/H1N1, confirmate în judeţ Cinci noi cazuri de gripă nouă au fost confirmate, vineri, în judeţul Dâmboviţa, la trei elevi, un profesor şi un tânăr de 23 de ani, informează Direcţia de Sănătate Publică (DSP).
Dâmboviţa: Primul caz de gripă A/H1N1, confirmat în judeţ Primul caz de gripă nouă în Dâmboviţa a fost confirmat, miercuri seara, la un bărbat de 32 de ani din Târgovişte.
Gripă nouă la o elevă, cursuri suspendate Şapte noi cazuri de gripă A/H1N1 au fost înregistrate, în ultimele 24 de ore, în judeţul Constanţa, printre bolnavi aflându-se o elevă de clasa a IX-a.