Cele mai citite
 


Secretarul de stat în MFP Graţiela Iordache, diagnosticată cu A/H1N1
joi, 5 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Secretarul de stat în Ministerul Finanţelor Publice Graţiela Iordache a fost diagnosticată cu virului gripei A/H1N1, au confirmat pentru AGERPRES surse medicale.
Potrivit acestora, pacientei i-a fost prescris un tratament care va fi efectuat la domiciliu,

Secretarul de stat Graţiela Iordache a declarat că se simte ''în formă'', chiar dacă se află în carantină la domiciliu, după ce a fost diagnosticată cu virusul gripei noi.

'M-am autoizolat acasă. Nu am dat virusul nimănui. Simptomele au apărut luni dimineaţă şi am mers imediat la doctor. Am fost sfătuită să rămân şapte zile la domiciliu. Nu este nici o tragedie. Este exact ca la o gripă obişnuită', a declarat pentru AGERPRES Graţiela Iordache.

Secretarul de stat în MFP a precizat că nu s-a mai întâlnit cu colegii de la comisia de specialitate din Parlament. Graţiela Iordache a spus că pe 21 octombrie s-a întors în România dintr-o călătorie la Luxemburg.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
California impune carantina călătorilor care au intrat în contact cu bolnavi de Ebola Statul California, din vestul SUA, a dispus miercuri punerea în carantină pentru 21 de zile a tuturor persoanelor ce revin din ţările africane cele mai afectate de Ebola şi care au intrat în contact cu bolnavi de Ebola, relatează AFP.
Beijingul recomandă carantina la domiciliu pentru persoanele sosite din regiunile afectate de Ebola Beijingul le va cere persoanelor care se întorc din regiunile afectate de Ebola să stea în carantină la domiciliu timp de 21 zile şi să îşi verifice de două ori pe zi temperatura în cazul în care au intrat în contact cu pacienţi bolnavi de Ebola, a informat miercuri mass-media de stat chineză, relatează...
Suceava: Carantină la gripa nouă în Centrul de reabilitare Sasca DSP Susceava a dispus intrarea în carantină a Centrului de Reabilitare Sasca, după ce doi asistaţi au fost diagnosticaţi cu gripă nouă.
Constanţa: Se menţine carantina la spitalul judeţean Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa, dr. Dan Căpăţână, a declarat, miercuri, că măsura de interzicere a accesului vizitatorilor în cinci secţii ale unităţii medicale va fi menţinută cel puţin până luni.
Constanţa: Carantină la spital; lăuza care a murit avea gripă cu virus A/H1N1 Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Constanţa este în carantină după ce analizele de laborator au confirmat, vineri după-amiază, că o lăuză în vârstă de 27 de ani care a decedat avea gripă cu virus A/H1N1.
Virusul A/H1N1 poate fi anihilat prin ozonizare, susţine un om de afaceri din Mureş Generatoarele de ozon ar putea anihila viruşi dintre cei mai diverşi, de la cei ai hepatitei A şi B, la virusul noii gripe A/H1N1 sau chiar ebola, susţine un întreprinzător italian care are o afacere cu astfel de aparate, în România, la Sângeorgiu de Mureş.