Cele mai citite
 


Suceava: Prima şcoală închisă din cauza gripei noi
joi, 5 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Şcoala Creştină 'Filadelfia' din municipiul Suceava a fost închisă, miercuri, după ce patru elevi ai acestei unităţi de învăţământ, cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani, s-au îmbolnăvit de gripă nouă, a declarat directorul Direcţiei de Sănătate Publică Suceava, Ludovic Abiţei, precizând că este prima unitate şcolară din judeţ închisă din cauza evoluţiei gripei noi.
În judeţul Suceava au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu virusul gripal A/H1N1.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunţat, miercuri, că municipalitatea a achiziţionat 25.000 de măşti de unică folosinţă pentru protecţia împotriva gripei noi, ce vor fi împărţite în şcoli elevilor şi dascălilor.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Suceava: Încă o şcoală închisă din cauza gripei noi Şeful Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Alexandru Lăzăreanu, a anunţat că Şcoala Specială 'Sfântul Andrei' din Gura Humorului a fost închisă temporar, începând de luni, după ce în această unitate de învăţământ au fost confirmate câteva cazuri de infectare cu virusul gripal A/H1N1.
Suceava: Şcoală închisă din cauza gripei noi Direcţia de Sănătate Publică Suceava a dispus închiderea temporară a Şcolii generale nr. 1, din municipiul Suceava, începând de luni, după ce au fost confirmate opt cazuri de gripă nouă, la şase elevi şi doi profesori ai acestei unităţi de învăţământ.
Suceava: Caz de gripă nouă în judeţ Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava a informat, miercuri, că la un sucevean întors din Grecia, în data de 6 noiembrie, s-a confirmat infecţia cu virusul gripal A/H1N1.
Suceava: Alţi trei elevi confirmaţi cu gripă nouă Adjunctul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Marinela Grădinaru, a declarat, vineri, că, în ultimele 24 ore, au fost confirmate alte trei cazuri de gripă pandemică A/H1N1, la doi elevi de clasa a IX-a şi un elev de clasa a XI-a, fără a preciza unităţile şcolare, având în vedere că prin ordin...
Neamţ: Şcoală închisă din cauza gripei noi Autoritatea de Sănătate Publică Neamţ a decis, luni, să închidă şcoala din localitatea Ghindăoani, din cauza celor două cazuri de gripă nouă confirmate la două eleve de clasa a opta.
Suceava: Doar două persoane cu gripă nouă au rămas internate În compartimentul de boli acute respiratorii din cadrul Spitalului de Urgenţă ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava se mai află internate doar două persoane depistate cu forme medii de gripă nouă, a declarat, marţi, directorul medical al spitalului Doina Elena Ganea, precizând că, în perioada 6 - 10 noiembrie...