Cele mai citite
 


Iaşi: Caz de gripă A/H1N1 în mass media locală
joi, 5 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Redactorul şef al cotidianului local 'IaşiPlus' a fost diagnosticat, în cursul zilei de miercuri, cu noul virus gripal A/H1N1.
'Am fost la sâmbătă la Spitalul de Boli Infecţioase, pentru că mă simţeam rău. Acolo mi s-au prelevat probe, însă abia azi am primit rezultatul analizelor, care au confirmat că am virusul A/H1N1. Între timp am fost izolată la domiciliu, am început să mă simt mai bine, am luat tratamentul specific gripei obişnuite', a declarat pentru AGERPRES Mădălina Popa, redactorul şef al 'IaşiPlus'.

Un alt reporter al cotidianului local a fost izolat la domiciliu, după ce a început să acuze simptomele gripei.

Reporterii cotidianului susţin că, deşi reprezentanţi ai departamentului epidemiologic din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi ar fi trebuit să efectueze dezinfecţia camerelor unde aceştia îşi au birourile de lucru, nimeni nu a venit să o facă până acum.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Iaşi: Noi cazuri de gripă A/H1N1 Autorităţile sanitare ieşene au decis suspendarea cursurilor la una din clasele a V-a de la Colegiul Naţional, după ce doi elevi au fost confirmaţi ca fiind infectaţi cu noul virus gripal A/H1N1.
Iaşi: Clase de liceu închise din cauza virusului A/H1N1 Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi au dispus suspendarea cursurilor la două clase de liceu, după ce fraţi ai elevilor de la Şcoala 15 diagnosticaţi zilele trecute suferind de gripa nouă, au fost, la rândul lor, contaminaţi cu noul virus gripal A/H1N1.
Iaşi: Încă un liceu închis din cauza gripei A/H1N1 Autorităţile sanitare au dispus, miercuri, suspendare cursurilor de la Liceul Pedagogic din Iaşi şi, implicit, închiderea căminului instituţiei de învăţământ preuniversitar după ce au fost descoperite cazuri noi de infectare cu gripă A/H1N1.
Iaşi: Peste 200 de cazuri de gripă nouă au fost confirmate Peste 200 de cazuri de infectare cu virusul pandemic A/H1N1 sunt înregistrate până acum în judeţul Iaşi, susţin autorităţile sanitare.
Iaşi: Încă o persoană diagnosticată cu virusul A/H1N1 Autorităţile sanitare ieşene susţin că au primit confirmarea unui nou caz de îmbolnăvire cu virusul gripal A/ H1N1, un contact al uneia dintre studentele practicante, transmite corespondentul AGERPRES.
UPDATE Iaşi: O femeie în vârstă de 29 de ani, infectată cu virusul A/H1N1, a decedat O femeie în vârstă de 29 de ani din oraşul Târgu-Frumos, internată la Spitalul ''Sf. Spiridon'' din Iaşi, a decedat la sfârşitul săptămânii trecute în urma unor multiple complicaţii în starea de sănătate, unele dintre acestea cauzate de infectarea cu virusul gripei noi, potrivit reprezentanţilor Direcţiei...