Cele mai citite
 


Constanţa: O gravidă a avortat în patul său din salon
joi, 5 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Conducerea Spitalului Judeţean Constanţa a declanşat o anchetă, miercuri, în cazul unei femei însărcinate, spitalizate, care a avortat în patul său din salon, fără să fie asistată medical.
O pacientă aflată în acelaşi salon cu Elena Pavel, de 33 de ani, a declarat, pentru AGERPRES, că aceasta era gravidă în patru luni şi a avortat în pat. Paciente din acelaşi salon cu Elena Pavel susţin că avortonul a fost băgat într-o pungă ce a fost lăsată un anumit timp în salon.

De-abia după ce a avortat în pat, femeia a fost luată de medici şi i s-a făcut un chiuretaj.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dr. Florian Stoian, a declarat, pentru AGERPRES, că nu poate da detalii despre cele petrecute, în prezent fiind declanşată o anchetă.

'Managerul spitalului a trimis o notă oficială către medicul şef de la Ginecologie 1, prin care este rugat să trimită un raport asupra acestui caz. Adică medicul şef de gardă, medicul şef de secţie, asistenta şefă, asistenta de serviciu, infirmiera de serviciu, pentru a putea analiza toate datele. Mâine dimineaţă ne vom întâlni acolo şi vom stabili un punct de vedere oficial. Eu am fost acolo, am stat de vorbă cu femeia, am prezentat conducerii nişte date preliminare, cum este şi normal, dar deocamdată nu vă pot spune mai multe. Mâine dimineaţă vom pune cap la cap toate datele', afirmat dr. Stoian.

Potrivit acestuia, pacientei i se dăduse un tratament pentru ca ea să avorteze.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Anchetă în derulare după decesul a doi bebeluşi născuţi în Maternitatea Suceava Şeful Secţiei Obstetrică-ginecologie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, Cristian Irimia, fost secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a declarat marţi pentru AGERPRES că nu există o legătură de cauzalitate între decesul celor doi bebeluşi născuţi în maternitatea suceveană şi bacteria...
Anchetă la SAJ Vaslui, după ce o asistentă medicală ar fi sustras banii unui pacient Conducerea Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui a demarat o anchetă administrativă, după ce o asistentă medicală şi un brancardier ar fi sustras banii din bagajul unui pacient transferat cu o salvare de la Secţia de Ortopedie a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui la Secţia de Psihiatrie...
Vaslui: Anchetă la SJU, după ce o femeie care se prezentase la spital a fost trimisă acasă, unde a născut Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui a demarat o anchetă administrativă, după ce o femeie în vârstă de 37 de ani care s-a prezentat cu contracţii la spital a fost trimisă acasă de medicul de gardă şi a născut la domiciliu.
Conducerea SCJU Târgu Mureş: Aşteptăm ancheta DNA în cazul achiziţiei de dezinfectanţi Managerul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, dr. Claudiu Puiac, a declarat marţi, după anunţul făcut de Ministerul Sănătăţii că va sesiza Direcţia Naţională Anticorupţie pentru analizarea unor eventuale fapte de natură penală în privinţa unor constatări ale Corpului de control...
Vaslui: Anchetă a DSP la Spitalul de Urgenţă Bârlad în cazul uni copil căruia i s-ar fi refuzat internarea Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vaslui a demarat, luni, o anchetă la Spitalul de Urgenţă "Elena Beldiman" din Bârlad după ce părinţii unei fetiţe în vârstă de cinci ani au acuzat faptul că acesteia i s-a refuzat internarea de două ori, starea micuţei agravându-se.
Raed Arafat: Nu există nicio anchetă împotriva pilotului privat care a intervenit la Piatra Craiului Secretarul de stat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, spune că nu există nicio anchetă împotriva pilotului privat care a intervenit la Piatra Craiului, precizând că la adresa SMURD şi a sa au fost aduse atacuri nefondate.