Cele mai citite
 


Pe foaia de transport a pacientului decedat, menţionată presa locală
sâmbătă, 24 ianuarie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 

Ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, a făcut cunoscut faptul că pe foaia de transport a pacientului care a decedat zilele trecute la Slatina, apare menţionată şi presa locală, fiind pentru prima dată când el vede o astfel de observaţie pe o foaie a unui bolnav. (Sursa: Agerpres)

"Vă spun un lucru care va fi luat foarte tare în seamă de organele de anchetă: pe foaia de transport a pacientului, pe care am primit-o de la staţia de ambulanţă, la ultima menţiune apare că pacientul a fost transportat la UPU, între orele 16,10 -16,25, sub supravegherea Olt-tv şi a presei locale, deoarece medicul refuză internarea. Această menţiune este una pe care eu, ca medic, o văd pentru prima dată pe o foaie de observaţie şi cred că nu am să o mai văd vreodată, sper din suflet. Vă mulţumesc pentru că, dacă nu aţi fi fost dumneavoastră (jurnaliştii - n.r.), eu nu aş fi putut afla, la Iaşi, de acest caz şi evident nu aş fi putut reacţiona", le-a transmis Bazac jurnaliştiloc care au relatat despre cazul bărbatului care a fost plimbat mai multe ore fără a i se acorda îngrijirile medicale.

Ministrul a precizat că a aflat din presă despre acest caz şi tot datorită intensei mediatizări a cazului a venit la Slatina pentru a observa situaţia, mai ales când a auzit primele măsuri care s-au luat de conducerea spitalului slătinean în cazul morţii bărbatului.
Bazac a relatat că, după ce a auzit la televiziuni cum medicul Fulga a primit numai o sancţiune de reducere cu 10% a salariului a fost "indignat" şi a decis să plece spre Slatina. AGERPRES/(Cristina Matei)
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Spitalul judeţean Slatina Ministrul Sănătăţii, Ion Bazac, a anunţat, vineri noaptea, la Slatina, după mai mult de patru ore de audieri în cazul pacientului mort pe holurile Unităţii de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului Judeţean de Urgenţe Slatina, înlocuirea şefilor DSP Olt, Spitalului Judeţean, desfacerea contractului de muncă...
Anchetă epidemiologică la Iaşi după ce un copil suspect de meningită a murit în ambulanţă Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Iaşi a demarat o anchetă epidemiologică după ce un copil în vârstă de 7 ani, suspect de meningită, a decedat în ambulanţa care-l transporta la spital.
Anchetă în cazul Gyuri Pascu: Mai multe documente de la Ambulanţă şi SMURD, solicitate de poliţişti (surse) Mai multe documente de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov şi SMURD în cazul morţii actorului Ioan Gyuri Pascu ar urma să ajungă vineri la Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB, au declarat pentru AGERPRES surse din Poliţia Capitalei.
Iaşi: Doi bărbaţi, găsiţi morţi pe stradă Două persoane au fost găsite, joi după-amiază, în stradă, la câteva ore după ce au decedat, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, Nicolai Pralea.
Corpul de Control al ministrului Sănătăţii face verificări în cazul fetiţei decedate la Spitalul Huşi Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a dispus Corpului său de Control să facă verificări la Spitalul Municipal Huşi în cazul fetiţei de patru ani care a decedat, au declarat joi pentru AGERPRES surse medicale.
Suceava: Anchetă la spitalul judeţean, după ce un bebeluş suspectat de meningo-encefalită a murit Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) ''Sfântul Ioan cel Nou'' Suceava a demarat o anchetă ce vizează cazul unui bebeluş de opt luni, suspectat de meningo-encefalită, ce a murit în elicopterul care-l transporta spre Iaşi, fiind transferat din Secţia ATI a SJU, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă...