Cele mai citite
 


Franks: Niciun membru al delegaţiei FMI nu a avut probleme cu gripa porcină
joi, 5 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Niciun membru al delegaţiei Fondului Monetar Internaţional /FMI/ în România nu a avut până acum probleme cu gripa porcină, a declarat miercuri şeful Misiunii FMI, Jeffrey Franks.
El a spus că experţii FMI îşi desfăşoară activitatea în diferite ţări, care au probleme în domeniul medical mult mai severe, iar acest risc face parte din meseria lor.

Jeffrey Franks a menţionat că s-a întâlnit recent cu secretarul de stat în Ministerul Finanţelor Publice /MFP/ Graţiela Iordache, diagnosticată cu gripă porcină, dar a afirmat că nu îi este frică că s-ar putea îmbolnăvi şi nu are de gând să consulte un medic.

'M-am întâlnit cu ea, este o prietenă bună şi îi doresc sănătate', a spus reprezentantul FMI.

Ministrul Finanţelor Publice, Gheorghe Pogea, a confirmat, miercuri, că secretarul de stat Graţiela Iordache a fost diagnosticată cu gripă A/H1N1, motiv pentru care toate birourile şi toaletele de la minister vor fi dezinfectate.

'Deja am luat măsuri la Ministerul Finanţelor, s-au făcut dezinfecţii unde lucra dumneaei şi în toate toaletele de serviciu, iar oamenii care îi erau colegi trebuie să stea acasă', a spus Pogea, care a adăugat că nu are emoţii în ceea ceea priveşte contactarea acestui virus, întrucât 'de Ministerul Finanţelor Publice nu se leagă viruşii'.

Secretarul de stat în MFP Graţiela Iordache a confirmat public, miercuri, faptul că a fost depistată cu gripă nouă şi că se află în tratament ambulatoriu. De asemenea, surse medicale au declarat că secretarul de stat efectuează la domiciliu tratamentul specific acestei afecţiuni.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Comitet de criză la Ministerul Sănătăţii pentru gripa A/H1N1 Comitetul de coordonare al Ministerului Sănătăţii pentru gripa nouă se reuneşte luni pentru a analiza măsurile ce se impun pentru prevenirea răspândirii virusului A/H1N1, în contextul evoluţiilor din ultimele zile.
(Corespondenţă) Cazuri de gripă A/H1N1 la graniţa României (presa bulgară) Sofia, 23 ian - Corespondentul Agerpres, Ivan Radev, transmite: Două cazuri de gripă de tip California, A/H1N1, au fost confirmate în oraşul bulgar Ruse, situat la graniţa cu România, scrie miercuri cotidianul sofiot Monitor.
Rusia ameninţă să-şi suspende participarea la OMS Rusia şi-ar putea suspenda calitatea de membră a Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) dacă informaţiile apărute în presa occidentală despre complicitatea scandaloasă dintre consultanţii OMS şi marile companii farmaceutice în decretarea pandemiei de gripă porcină se vor adeveri, a avertizat vineri Igor...
Pogea confirmă că Graţiela Iordache are gripă nouă Ministrul Finanţelor Publice Gheorghe Pogea a confirmat, miercuri, că secretarul de stat Graţiela Iordache a fost diagnosticată cu gripă A/H1N1, motiv pentru care toate birourile şi toaletele de la minister vor fi dezinfectate.
Experţii OMS, care au pornit lupta globală cu gripa nouă, suspectaţi de corupţie Pandemia de gripă porcină s-ar putea dovedi a fi una din cele mai grandioase afaceri de corupţie din timpurile noastre, la această concluzie au ajuns jurnaliştii danezi care au investigat relaţiile de afaceri dintre o seamă de experţi ai Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) şi unele dintre cele mai...
(Corespondenţă Agerpres) Gripa nouă a făcut 13 victime în Italia (revista presei) Corespondentul Agerpres, Marius Frăţilă, transmite: Gripa porcină continuă să facă victime în Italia, numărul deceselor urcând la sfârşitul săptămânii trecute la 13 persoane, focarul cel mai grav fiind la Napoli, relatează jurnalele italiene de luni în primele pagini.