Cele mai citite
 


Fotbal: În sediul LPF se intră doar cu mască de protecţie împotriva gripei H1N1
joi, 5 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Ligii profesioniste de fotbal, Dumitru Dragomir, a luat hotărârea ca accesul persoanelor în sediul LPF să fie interzis în cazul în care acestea nu vor avea asupra lor o mască de protecţie împotriva gripei H1N1, potrivit site-ului onlinesport.
'Am luat această decizie pentru a ne feri de gripă. De ce să îmi aducă mie gripa tot felul de persoane care vin pe aici?', a explicat Dumitru Dragomir.

Şeful Ligii este hotărât să suspende campionatul, în cazul în care trei jucători vor avea simptomele gripei porcine.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Fotbal: Anglia - În ciuda confirmării a 3 cazuri de gripă H1N1, Blackburn va juca marţi meciul din Cupa Ligii Clubul englez de fotbal Blackburn a anunţat luni că, deşi au fost confirmate trei cazuri de gripă H1N1 în rândul jucătorilor şi staff-ului său, va disputa marţi, aşa cum era prevăzut, meciul cu Peterborough, din Cupa Ligii engleze.
Fotbal: Meci din campionatul Cehiei amânat din cauza gripei H1N1 Lidera Campionatului de fotbal al Cehiei, FK Teplice, a anunţat joi amânarea următorului său meci, programat duminică în faţa formaţiei Viktoria Pilsen, din cauza gripei H1N1 care afectează cinci dintre jucătorii săi.
Fotbal: Sofiane Chahed, de la Hanovra, atins de gripa H1N1 Fundaşul internaţional tunisian al echipei de fotbal Hanovra, Sofiane Chahed, a fost depistat cu gripă H1N1 şi va trebui să stea o săptămână în carantină.
Sibiu: Vot cu mască de protecţie antigripă Sibiu, 22 nov /Agerpres/ - O parte dintre cei 150 de alegători care au votat duminică în secţia specială de la Spitalul Clinic Judeţean şi membrii comisiei din secţie au purtat măşti de protecţie împotriva gripei noi, a declarat preşedintele secţiei, Ovidiu Popovici.
Fotbal: Parlamentul european cere cluburilor de fotbal stabilirea unui cod de conduită Parlamentul european a insistat pentru stabilirea de către cluburile de fotbal a unui cod de conduită pentru întregul personal, incluzând jucători, antrenori, arbitri, personal medical, tehnic şi conducere, ca mijloc de a pune capăt aranjării de meciuri în ligile eurpene. Între alte obligaţii, în aceste...
Fotbal: Ebola dă peste cap competiţiile în Africa Virusul Ebola, a cărui răspândire implacabilă în Africa de vest pune serios pe gânduri întreaga lume, perturbă meciurile internaţionale de fotbal de pe continent, adesea mutate în alte locuri, din temere faţă de contaminare, cu 5 luni înainte de Cupa Africii pe Naţiuni (CAN) 2015.