Cele mai citite
 


Starea actorului Gheorghe Dinică rămâne gravă, cu unele ameliorări
joi, 5 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Starea actorului Gheorghe Dinică rămâne gravă, dar unele dintre disfuncţii au continuat să se amelioreze, respectiv disfuncţia cardio-circulatorie şi cea digestivă.
Se menţin insuficienţa respiratorie acută şi insuficienţa renală severă care impun continuarea suportului ventilator, respectiv a hemodiafiltrării.

Actorul Gheorghe Dinică a fost internat pe 22 octombrie, la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Starea actorului Gheorghe Dinică este critică Starea actorului Gheorghe Dinică este extrem de gravă, potrivit unui buletin medical al Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca.
Actorul Gheorghe Dinică a murit Actorul Gheorghe Dinică a murit, marţi, la Spitalul Floreasca din Capitală, în jurul orei 13,00, în urma unui stop cardiac, a declarat, pentru AGERPRES, dr. Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare.
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Şase răniţi în incendiul din Colectiv - în stare critică Şase răniţi în incendiul de la club Colectiv se află în stare critică, a declarat marţi şeful Clinicii de Chirurgie Plastică a Spitalului Floreasca, Ioan Lascăr.
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Unul dintre pacienţi va fi transferat în Franţa Unul dintre pacienţii internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca va fi transferat în cursul zilei de miercuri într-o unitate medicală din Paris, a anunţat purtătorul de cuvânt al unităţii medicale Bogdan Opriţa.
Spitalul de Urgenţă Floreasca: Şase pacienţi internaţi, toţi în stare foarte gravă Şase răniţi în incendiul din club Colectiv sunt internaţi marţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, toţi în stare foarte gravă, a declarat medicul Ioana Grinţescu.
Timiş: Plămân artificial folosit în tratarea insuficienţei respiratorii, în premieră în România La Clinica de Anestezie Terapie Intensivă (ATI) a Spitalului Judeţean de Urgenţă Timişoara s-a înregistrat o nouă premieră pentru România, prin utilizarea unui 'plămân artificial' la un pacient cu insuficienţă respiratorie severă.