Cele mai citite
 


Emil Boc i-a cerut lui Adrian Streinu-Cercel să îşi retragă demisia
vineri, 6 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Premierul în exerciţiu Emil Boc a afirmat, miercuri, că i-a solicitat lui Adrian Streinu-Cercel să revină asupra deciziei de a demisiona din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii şi să continue activitatea la MS, în această perioadă dificilă.
''Vă spun cu toată sinceritatea că i-am adresat o rugăminte, în plenul şedinţei Guvernului, de a renunţa la această demisie, mulţumindu-i în primul rând pentru munca pe care o face. (...) Sper că domnul profesor va avea un răspuns pozitiv'', a declarat Emil Boc, la finalul şedinţei de guvern.
În opinia sa, este important ca în această perioadă dificilă pentru sistemul de sănătate din România să existe o echipă la minister care ''să ducă greul'' în ceea ce priveşte gestionarea situaţiei gripei noi.
Întrebat ce răspuns i-a dat prof. dr. Adrian Streinu-Cercel, şeful Executivului a menţionat: ''Domnia sa este în măsură să vă dea răspunsul, eu i-am adresat această solicitare''.
Adrian Streinu-Cercel a participat, miercuri, la şedinţa de Guvern, ocazie cu care a făcut o informare cu privire la evoluţia gripei cu virus A/H1N1 pe teritoriul ţării noastre.
Secretarul de stat în MS Adrian Streinu-Cercel şi-a anunţat, marţi, demisia din funcţie din motive personale.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Guvern: Primul ministru, Emil Boc, a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în MS Primul-ministru, Emil Boc, a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului transmis, joi, AGERPRES.
Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în Ministerul Sănătăţii Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului transmis, joi, AGERPRES.
Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în MS Primul-ministru Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, informează Guvernul, printr-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.
UPDATE Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în MS Primul-ministru Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, informează Guvernul, printr-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.
UPDATE Premierul Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi ca secretar de stat în Min.Sănătăţii Primul-ministru Emil Boc a semnat decizia de numire a lui Vasile Cepoi în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, informează Guvernul, printr-un comunicat transmis, joi, AGERPRES.
UPDATE Premierul Emil Boc: Raed Arafat revine la Ministerul Sănătăţii ca subsecretar de stat Dr. Raed Arafat va reveni în funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii (MS), a anunţat marţi premierul Emil Boc.