Cele mai citite
 


Braşov:Încă un caz de gripă nouă confirmat la Braşov
vineri, 6 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Institutul Cantacuzino a confirmat prezenţa virusului A/H1N1 la o tânără din Braşov.
Şefa Serviciului Boli Transmisibile din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Braşov, Gabriela Proca a precizat pentru AGERPRES că este vorba despre o tânără în vârstă de 26 de ani care, pe 1 noiembrie, s-a întors din Germania.

'Tânăra se află în tratament la domiciliu', a precizat Gabriela Proca.
Acesta este al cincilea caz înregistrat la Braşov, după cele 4 confirmate de Institutul Cantacuzino săptămâna trecută. Dintre acestea, o persoană se află în tratament la Spitalul de Boli Infecţioase şi va fi externată în câteva zile, iar celelalte trei în tratament la domiciliu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vaslui: Creşte numărul cazurilor de gripă nouă Institutul Cantacuzino a confirmat miercuri încă două cazuri de infectare cu virusul A/H1N1, în municipiul Bârlad, din grupa de vârstă 19-28 ani, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Vaslui.
Opt braşoveni cu forme uşoare de gripă nouă Niciun nou caz de infectare cu virusul A/H1N1 nu a mai fost confirmat în ultimele 48 de ore în Braşov, a precizat joi, pentru AGERPRES, dr. Gabriela Proca, şefa Serviciului Control Boli Transmisibile din cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Braşov.
Mureş: Încă două cazuri de gripă nouă la Sighişoara Directorul coordonator adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Mureş, dr. Ovidiu Fărcaş, responsabil cu problema cazurilor de gripă A/H1N1, a declarat, luni, că Institutul Cantacuzino a confirmat două noi cazuri de gripă nouă la Sighişoara.
Harghita: Numărul cazurilor de infectare cu A/H1N1 a ajuns la şase Numărul cazurilor de îmbolnăvire cu gripă nouă a ajuns, în Harghita, la şase, Institutul Cantacuzino confirmând, marţi, prezenţa virusului A/H1N1 la alţi doi elevi din Miercurea Ciuc.
Iaşi: Numărul cazurilor de gripă nouă a ajuns la 121 Alte trei persoane au fost diagnosticate luni cu virusul gripal A/H1N1, pe lângă cele confirmate de Institutul Cantacuzino din Bucureşti la sfârşitul acestei săptămâni, susţin autorităţile sanitare ieşene.
Mehedinţi: Cazurile suspecte de gripă nouă, neconfirmate Rezultatul analizelor medicale trimise joi de Institutul Cantacuzino din Bucureşti infirmă infectarea cu virusul A/H1N1 a celor două eleve de la Liceul 'Victor Gomoiu' din Vânju Mare, judeţul Mehedinţi.