Cele mai citite
 


Giurgiu: Sistemul sanitar pregătit pentru eventuale îmbolnăviri de gripă nouă
vineri, 6 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Sistemul sanitar din judeţul Giurgiu este pus la punct în ceea ce priveşte managementul situaţiei în cazul înregistrării de îmbolnăviri cu gripă nouă, a declarat joi, pentru AGERPRES, directorul Autorităţii de Sănătate Publică Giurgiu, Paul Marinescu.
'Din luna mai şi până acum am înregistrat pe raza judeţului Giurgiu un număr de 11 suspiciuni de gripă porcină, dar niciun caz nu a fost confirmat de laboratoarele din Bucureşti, îmbolnăvirile dovedindu-se răceli sau gripe de sezon', a spus Paul Marinescu.

În prezent, medicii din judeţ se confruntă cu un număr destul de mare de îmbolnăviri de sezon, respectiv viroze sau alte tipuri de răceli, dar numărul acestora se încadrează în manifestările de îmbolnăviri obişnuite pentru această perioadă a anului.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Giurgiu: Măsuri speciale la frontieră pentru gripa nouă Prefectul judeţului Giurgiu, Noruţ Stănişteanu, a propus măsuri suplimentare de siguranţă în domeniul sănătăţii la frontiera româno-bulgară în contextul gripei noi.
Giurgiu: Gripa nouă la trei persoane aflate în tranzit în judeţ Trei bărbaţi români aflaţi în tranzit în judeţul Giurgiu au fost diagnosticaţi cu gripa nouă, aceştia fiind transportaţi, izolaţi şi în tratament la domiciliu.
Giurgiu: Gripa nouă se extinde printre elevii din judeţ Gripa nouă se extinde, printre elevii din judeţul Giurgiu fiind înregistrate două noi cazuri de îmbolnăvire, la Colegiul Naţional 'Ion Maiorescu' din municipiul Giurgiu şi la o şcoală din localitatea Izvoarele.
Experţii OMS, care au pornit lupta globală cu gripa nouă, suspectaţi de corupţie Pandemia de gripă porcină s-ar putea dovedi a fi una din cele mai grandioase afaceri de corupţie din timpurile noastre, la această concluzie au ajuns jurnaliştii danezi care au investigat relaţiile de afaceri dintre o seamă de experţi ai Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) şi unele dintre cele mai...
Gripa nouă, o 'urgie' în beneficiul companiilor farmaceutice (experţi ruşi) În realitate, nu există niciun fel de pandemie de aşa-numită gripă porcină sau nouă, iar întreaga isterie legată de virusul A H1N1 nu este decât o modalitate de îmbogăţire în particular a companiilor farmaceutice, au declarat marţi, într-o conferinţă de presă la Moscova, reprezentanţi ai Asociaţiei de...
(Corespondenţă Agerpres) Gripa nouă a făcut 13 victime în Italia (revista presei) Corespondentul Agerpres, Marius Frăţilă, transmite: Gripa porcină continuă să facă victime în Italia, numărul deceselor urcând la sfârşitul săptămânii trecute la 13 persoane, focarul cel mai grav fiind la Napoli, relatează jurnalele italiene de luni în primele pagini.