Cele mai citite
 


Prahova: Caz confirmat de gripă nouă în Primăria Ploieşti
vineri, 6 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Trei birouri din Primăria Ploieşti au fost închise joi, iar zece salariaţi trimişi acasă sub supravegherea medicilor de familie în urma confirmării unui caz de infectare cu virusul AH1N1.
Întreaga clădire administrativă în care îşi au sediul Primăria Ploieşti, Consiliul Judeţean şi Prefectura Prahova va fi evacuată la ora 14,00, pentru dezinfecţie.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Gravida suspectă de gripă nouă a decedat Gravida suspectă de gripă nouă, internată la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, a decedat, vineri, potrivit informaţiilor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Prahova.
Prahova: Două femei însărcinate, în stare gravă din cauza virusului AH1N1 Două gravide sunt în stare gravă, după ce au contactat virusul AH1N1, fiind internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti şi la Maternitatea ploieşteană.
Prahova: Măsuri de combatere a virusului A/H1N1, luate la Consiliul Judeţean Cei peste 250 de salariaţi ai Consiliului Judeţean Prahova au primit, vineri, măşti de protecţie, iar în birouri a fost distribuită soluţie dezinfectantă, în urma confirmării, joi, a unui caz de infectare cu virusul A/H1N1, la Primăria Ploieşti, care are sediul în acelaşi imobil.
Prahova: Tânăra diagnosticată cu AH1N1 este însărcinată Femeia de aproximativ 20 de ani diagnosticată, vineri, cu AH1N1 este însărcinată în 31 de săptămâni.
Prahova: Peste 600 de persoane se imunizează zilnic la Spitalul de Boli Infecţioase Ploieşti Ploieşti, 11 ian /Agerpres/ - Aglomeraţie fără precedent la Spitalul de Boli Infecţioase Ploieşti, unde sute de prahoveni stau la coadă să se vaccineze împotriva virusului gripei noi.
Prahova: Palatul Administrativ Ploieşti, evacuat după confirmarea unui caz de infectare cu A/H1N1 Palatul Administrativ Ploieşti a fost evacuat, joi, la ora 14,00, pentru a se face dezinfectarea tuturor birourilor, în urma confirmării infectării unui funcţionar public din Primărie cu virusul A/H1N1.