Cele mai citite
 


Ministerul Sănătăţii: În ultimele 24 de ore au mai fost confirmate 20 de cazuri de gripă A/H1N1
vineri, 6 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În ultimele 24 de ore, au mai fost confirmate încă 20 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic, în judeţele Dolj (3 cazuri ) şi Arad (17 cazuri), informează Ministerul Sănătăţii.
De asemenea, ca urmare a confirmării de noi cazuri cu gripă A/H1N1 în colectivităţi şcolare, în ultimele 24 ore, şi în funcţie de investigaţiile epidemiologice care s-au realizat, s-a luat decizia suspendării cursurilor şcolare, pentru 7 zile, începând de joi, în următoarele unităţi de învăţământ: Bucureşti - Liceul ''Traian Vuia'' (o clasă), Botoşani - Seminarul teologic din Dorohoi (o clasă), Şcoala nr.12 Botoşani (o clasă) şi Şcoala nr. 14 Botoşani (o clasă).
De asemenea, s-a hotărât suspendarea cursurilor la Liceul ''Dimitrie Filisteanu'' din Filiaşi, judeţul Dolj şi la Colegiul Naţional ''Octavian Goga'' din Miercurea Ciuc, judeţul Harghita.
Totalul cazurilor confirmate, în România, până joi, ora 12,00, este de 727.*
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Noi cazuri de gripă A/H1N1 93 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate în ultimile 24 de ore, numărul total al cazurilor confirmate înregistrate până sâmbătă, ora 12,00, fiind de 1849, informează Ministerul Sănătăţii.
Ministerul Sănătăţii: 39 de noi cazuri de gripă A/H1N1, confirmate în ultimele 24 de ore Bucureşti, 8 nov /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore au fost confirmate 39 de noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1, a informat, duminică, Ministerul Sănătăţii.
MS: Patru noi cazuri de gripă A/H1N1 şi un deces, în ultimele 24 de ore Patru noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic şi un deces au fost înregistrate în ultimele 24 ore, informează Ministerul Sănătăţii, printr-un comunicat transmis, marţi, AGERPRES.
Ministerul Sănătăţii: 81 de cazuri noi de gripă A/H1N1 şi două decese Bucureşti, 16 dec /Agerpres/ - În ultimele 24 de ore au fost confirmate 81 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic şi s-au înregistrat două decese la persoane cu boli asociate, a informat, miercuri, Ministerul Sănătăţii. Astfel, numărul deceselor a ajuns la 27.
MS: 35 de noi cazuri de gripă A/H1N1 În ultimele 24 ore au fost înregistrate 35 de cazuri noi de gripă A/H1N1 şi trei decese la persoane cu afecţiuni cronice, a anunţat marţi Ministerul Sănătăţii.
MS: Două noi cazuri de gripă A/H1N1 Două noi cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic au fost confirmate în ultimele 24 ore, în judeţele Braşov şi Constanţa, informează Ministerul Sănătăţii marţi.