Cele mai citite
 


Farmaciile pot suplimenta comenzile pentru măşti şi vaccin
vineri, 6 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Preşedintele Colegiului Farmaciştilor din România, prof. dr. Dumitru Lupuliasa, a declarat, joi, pentru AGERPRES că farmaciile au făcut deja suplimentări şi pentru aprovizionarea cu măşti şi vaccin pentru gripa sezonieră, iar distribuitorii i-au asigurat că vor onora comenzile.
El a precizat că în majoritatea farmaciilor sunt măşti, iar dacă o farmacie a epuizat stocul, poate să facă o nouă comandă.
În ceea ce priveşte vaccinul pentru gripa sezonieră, Dumitru Lupuliasa a menţionat că sunt probleme în legătură cu aprovizionarea, dar distribuitorii au anunţat că au suplimentat comenzile şi acestea vor veni.
În ultimele zile, măştile de protecţie împotriva noului virus au fost foarte cumpărate, unele farmacii epuizând stocurile şi făcând chiar mai multe comenzi către distribuitori şi producători.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Campania de vaccinare pentru gripa sezonieră începe pe 15 octombrie Campania de vaccinare gratuită a populaţiei împotriva gripei de sezon, derulată de Ministerul Sănătăţii, va începe pe data de 15 octombrie.
Galaţi: Fetiţă de şapte ani diagnosticată cu gripă sezonieră O fetiţă de şapte ani, din Galaţi, a fost diagnosticată cu gripă sezonieră, acesta fiind cel de-al nouălea caz de gripă din judeţ de la începutul sezonului rece, a declarat marţi presei, reprezentantul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Liliana Iordăchescu.
Călăraşi: Călărăşenii aşteaptă vaccinul antigripal sezonier Aproximativ 30.000 de doze de vaccin pentru gripa sezonieră sunt aşteptate în perioada următoare de către Direcţia de Sănătate Publică Călăraşi.
Teleorman: Începe vaccinarea contra gripei sezoniere Vaccinarea pentru gripa sezonieră se va face din această săptămână în Teleorman prin cei aproximativ 180 de medici de familie.
Argeş: Şapte pacienţi internaţi în februarie la SJU cu gripă sezonieră au murit; toţi aveau afecţiuni asociate Şapte dintre cei 16 pacienţi internaţi în luna februarie la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Piteşti cu gripă sezonieră au murit, în toate cazurile de deces fiind vorba de pacienţi care aveau şi alte afecţiuni asociate, au anunţat, marţi, reprezentanţii unităţii medicale.
Galaţi: A fost confirmat al şaselea caz de gripă sezonieră în judeţ Direcţia de Sănătate Publică(DSP) Galaţi a anunţat, marţi, că a fost confirmat al şaselea caz de gripă sezonieră din judeţul Galaţi, o femeie de 56 ani, din mediul rural, cu o infecţie cu virusul AH1PDM09, a declarat marţi, presei, reprezentantul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Galaţi, Valentin Boldea...