Cele mai citite
 


Brăila: Cinci mii de măşti de protecţie, distribuite în şcoli
vineri, 6 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cinci mii de măşti de protecţie vor fi achiziţionate de Primăria Brăila şi distribuite în cabinetele medicale şcolare din municipiul Brăila.
Totodată, ca măsuri de prevenire a gripei noi, la sfârşitul acestei săptămâni, toate grupurile sanitare din şcoli vor fi dezinfectate şi dotate cu săpun lichid, pentru ca elevii să se spele pe mâini cât mai des.
'Chiar dacă în şcolile din Brăila nu s-au semnalat cazuri de îmbolnăvire cu gripă nouă, am discutat cu inspectorul şcolar general şi am luat măsuri de prevenire a apariţiei acestui virus extrem de periculos', a declarat primarul de Brăila, Aurel Simionescu.
Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila a luat decizia ca pacienţii cu simptomatologie respiratorie specifică gripei care se prezintă la spital să fie dirijaţi spre camere special amenajate, pentru a se limita gradul de răspândire al bolii în cadrul unităţii, iar accesul vizitatorilor în unităţile sanitare cu paturi este restricţionat.
În judeţ au fost confirmate până în prezent patru îmbolnăviri de gripă nouă, din care două au apărut în ultima săptămână.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
În România nu s-a înregistrat niciun deces cauzat de gripa nouă La nivel naţional din luna mai când s-a înregistrat primul caz de îmbolnăvire cu virsuul AH1N1 şi până în prezent au fost înregistrat 555 de îmbolnvări, a precizat, luni, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, prof. dr. Adrian Streinu Cercel.
Brăila: Circuite separate pentru pacienţii cu simptome de gripă Pacienţii care se vor prezenta la camerele de gardă ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila cu simptomatologie respiratorie sugestivă pentru gripă vor fi dirijaţi spre camere special amenajate, pentru a se limita gradul de răspândire al bolii în cadrul unităţii.
Brăila: A fost instituit serviciul de permanenţă în toate primăriile, ca urmare a Codului Portocaliu de ninsoare Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Brăila a dispus vineri, în şedinţă extraordinară, instituirea serviciului de permanenţă în toate primăriile din judeţ, ca urmare a atenţionării de Cod Portocaliu de ninsoare şi vânt, emisă pentru perioada 16 ianuarie, ora 20,00 - 17 ianuarie, ora 20,00.
Brăila: Managerul Spitalului Judeţean nu ştie dacă mai poate folosi dezinfectanţi de la Hexi Pharma Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, dr. Mihail Iugulescu, a declarat pentru AGERPRES că nu ştie dacă mai poate sau nu folosi în spital dezinfectanţi de la Hexi Pharma, pentru că nu a primit nimic oficial în acest sens, chiar dacă probele - martor arată că la Spitalul Judeţean Brăila dez...
Managerul SJU Brăila: Am iniţiat o plângere la Parchet privind şpăgile date la angajarea pe posturi în spital Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Mihail Iugulescu, a declarat vineri, în conferinţă de presă, că "a iniţiat" o plângere la Parchet în ceea ce priveşte şpăgile care s-au dat pentru ocuparea unor posturi în Spitalul Judeţean Brăila.
Brăila: O treime a autovehiculelor aflate în dotarea ISU au durata normală de funcţionare depăşită Aproximativ o treime din autovehiculele aflate în dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Brăila au durata normală de funcţionare depăşită, potrivit unui bilanţ prezentat marţi de instituţie.