Cele mai citite
 


Bazac susţine că nu are nicio legătură cu demisia lui Streinu-Cercel
vineri, 6 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Fostul ministru al Sănătăţii, social-democratul Ionuţ Bazac, a susţinut, joi, într-o conferinţă de presă, că nu a avut nicio discuţie cu Adrian Streinu Cercel înainte ca acesta să-şi prezinte demisia din funcţia de secretar de stat la M.S., vestea aflând-o pe aeroport.
'Nu am avut niciun fel de discuţie cu el ( cu Streinu-Cercel - n.r.)', a afirmat Bazac. Fostul ministru al Sănătăţii a susţinut că a fost plecat din ţară pentru patru zile, exact în intervalul în care Streinu-Cercel şi-a înaintat demisia din funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii.

'Eu am aflat de demisia lui în clipa când eram pe aeroport. Din punctul meu de vedere nu este momentul ca decizii de acest gen să se ia. Nu avem foarte mulţi specialişti în domeniul infecţios. Cu inconvenientele legate de situaţia politică existentă, el trebuie să-şi facă datoria până la capăt', a mai declarat Bazac.

Fostul ministru al Sănătăţii a mai afirmat că succesorul său, Adriean Videanu, l-a anunţat că îl va numi secretar de stat pe Adrian Streinu-Cercel, dar nu l-a consultat în privinţa acestei decizii.

'Evenimentul Zilei' a susţinut, în ediţia din 4 noiembrie, că Ionuţ Bazac i-ar fi cerut lui Adrian Streinu-Cercel să demisioneze şi i-ar fi dat asigurări că, după revenirea PSD la putere, îşi va recăpăta postul, ba chiar ar putea spera la cel de ministru al Sănătăţii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Începe vaccinarea împotriva gripei porcine Ministerul Sănătăţii (MS) demarează începând cu data de 26 noiembrie campania de vaccinare împotriva virusului gripal A/H1N1. Până la sfârşitul anului 2009, Institutul Cantacuzino va produce cinci milioane de doze de vaccin, care sunt destinate persoanelor adulte. Astfel, primele 1.340.000 de doze de...
Bazac spune că se va încerca discreditarea Institutului Cantacuzino şi a vaccinului pandemic pe care îl produce Fostul ministru al Sănătăţii, social-democratul Ionuţ Bazac, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că se va încerca discreditarea Institutului Cantacuzino şi a vaccinului pandemic pe care îl produce, întrucât statul român nu a achiziţionat acelaşi tip de vaccin de pe piaţa internaţională.
Alexandru Rafila, Ministru Secretar de Stat în Ministerul Sănătăţii prezent maine la Pharma Forum Bucuresti Pharma Business Solutions are plăcerea de vă anunţa participarea Conf. Dr. Alexandru Rafila, Ministru Secretar de Stat în Ministerul Sănătăţii, la dezbaterile celei de-a V-a ediţii a conferintei Pharma Forum Bucuresti.
Alexandru Rafila, Ministru Secretar de Stat în Ministerul Sănătăţii prezent maine la Pharma Forum Bucuresti Pharma Business Solutions are plăcerea de vă anunţa participarea Conf. Dr. Alexandru Rafila, Ministru Secretar de Stat în Ministerul Sănătăţii, la dezbaterile celei de-a V-a ediţii a conferintei Pharma Forum Bucuresti.
Bazac: Există o anume intenţie privind limitarea întâlnirilor publice Fostul ministru al Sănătăţii Ion Bazac a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că există 'o anume' intenţie din partea autorităţilor privind limitarea întâlnirilor publice de genul concertelor, competiţiilor sportive şi mitingurilor cu scopul prevenirii răspândirii virusului de tip nou.
Precizări ale fostului ministru al sănătăţii Ion Bazac privind plantele etnobotanice Fostul ministru al sănătăţii dr. Ion Bazac precizează că a fost primul care a solicitat public închiderea magazinelor de profil şi a elaborat un proiect pentru interzicerea poduselor etnobotanice.