Cele mai citite
 


Olt: Videanu nu i-a acceptat demisia lui Streinu Cercel
vineri, 6 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Ministrul interimar al Sănătăţii Adriean Videanu a declarat, joi, la Ipoteşti, în judeţul Olt, că nu i-a acceptat demisia din funcţie a lui Adrian Streinu Cercel şi că împreună cu acesta va gestiona pandemia de gripă nouă.
'Nu i-am acceptat demisia lui Adrian Streinu Cercel şi împreună gestionăm problemele pe care România le are din cauza virusului gripei noi. Trebuie să vă spun că România este una dintre ţările care gestionează cel mai bine pandemia de gripă', a mai spus Videanu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Videanu va cere în Guvern suplimentarea fondurilor pentru vaccinul împotriva gripei AH1N1 Ministrul interimar al Sănătăţii, Adriean Videanu, a declarat, miercuri, după audierile din Comisia de sănătate a Camerei Deputaţilor, că va cere în şedinţa de Guvern suplimentarea cu 38 milioane de lei a fondurilor alocate pentru achiziţionarea de fiole de vaccin şi pentru materialele de protecţie împotriva...
HG privind suplimentarea locurilor la Rezidenţiat, semnată de Videanu Ministrul interimar al Sănătăţii, Adriean Videanu, a semnat vineri, în prezenţa reprezentanţilor absolvenţilor de medicină, proiectul Hotărârii de Guvern pentru suplimentarea locurilor la Rezidenţiat.
Videanu: Vaccinarea împotriva gripei A/H1N1 va începe pe 26 noiembrie Vaccinarea împotriva gripei A/H1N1 va începe pe 26 noiembrie, a declarat, marţi, ministrul interimar al sănătăţii, Adriean Videanu, la inaugurarea hidrocentralei de la Movileni.
Teleorman: Sprijin ministerial pentru finalizarea Spitalului de Pneumoftiziologie Ministrul interimar al Sănătăţii, Adriean Videanu, s-a aflat luni după-amiază în judeţul Teleorman, unde a vizitat Spitalul de Pneumoftiziologie Roşiorii de Vede, loc unde se află în derulare o investiţie complexă începută în anul 1994.
Prof. dr. Adrian Streinu Cercel va participa la şedinţa CSAT Prof. dr. Adrian Streinu Cercel a anunţat, marţi, la ieşirea din Comisia de sănătate a Camerei Deputaţilor, că va participa la şedinţa CSAT şi a precizat că şi-a înaintat demisia din motive strict personale, fără a comenta dacă gestul său a avut vreo legătură cu ultimele declaraţii ale preşedintelui...
Directorul Spitalului de Urgenţă Floreasca, demis Directorul Spitalului de Urgenţă Floreasca, Mircea Beuran, a fost demis, miercuri, 23 decembrie, de către ministrul interimar al Sănătăţii, Adriean Videanu.