Cele mai citite
 


Alba: Primele suspiciuni de gripă nouă
vineri, 6 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Două persoane din Alba Iulia, din care una întoarsă recent din străinătate, sunt suspecte de contaminare cu virusul A/H1N1, acestea fiind primele astfel de cazuri înregistrate în judeţul Alba.
Directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba, Mircea Lămurean, a declarat, joi, pentru AGERPRES, că cele două persoane prezintă simptomatologie specifică gripei noi, urmând a se cunoaşte cu exactitate în cursul serii dacă suspiciunile se confirmă.

Una dintre persoane se află internată la Secţia de Boli Contagioase, iar cealaltă a fost izolată la domiciliu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Alba: Primele cazuri de gripă nouă din judeţ Primele cazuri de gripă nouă au fost confirmate, în cursul serii de luni, în judeţul Alba, la trei membri ai aceleaşi familii, întorşi recent din Italia, iar o elevă de clasa a IX-a este suspectă de contaminare cu virusul A/H1N1.
Alba: Un nou caz de gripă A/H1N1 la un elev Un al doilea caz de gripă de tip nou a fost înregistrat, în cursul zilei de marţi, în clasa a IX-a B a Colegiului 'Horea, Cloşca şi Crişan' din Alba Iulia, la un elev, după ce, de dimineaţă, a fost confirmată infectarea cu virusul A/H1N1 la o elevă, a precizat, pentru AGERPRES, şeful Direcţiei de Sănătate...
Alba: Cinci cazuri de gripă nouă confirmate Primele cinci cazuri de gripă de tip nou au fost confirmate în judeţul Alba la începutul acestei săptămâni, iar alte cinci cazuri sunt în studiu. Trei dintre persoanele diagnosticate cu virusul A/H1N1 fac parte din aceeaşi familie, întoarsă recent din Roma. Alte două cazuri au fost confirmate la doi...
Alba: Cinci noi cazuri de gripă nouă confirmate Un copil de doi ani şi un altul de cinci, precum şi trei adulţi, din Alba Iulia, au fost diagnosticaţi, joi, cu gripă nouă, numărul total al îmbolnăvirilor cu virusul A/H1N1 ajungând astfel în judeţul Alba la 50, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba.
Alba: Niciun caz de gripă nouă sau sezonieră în judeţ În judeţul Alba nu a fost înregistrat, până luni, niciun caz de gripă nouă, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba, Cristina Galoş.
Alba: Patru elevi şi un adult, diagnosticaţi cu gripă nouă Cinci noi îmbolnăviri de gripă cu virus A/H1N1 au fost confirmate, joi, în Alba, la patru copii din Sebeş şi un adult din Alba Iulia, numărul total al persoanelor diagnosticate în judeţ cu gripă nouă ajungând astfel la 38.