Cele mai citite
 


Prahova: Palatul Administrativ Ploieşti, evacuat după confirmarea unui caz de infectare cu A/H1N1
vineri, 6 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Palatul Administrativ Ploieşti a fost evacuat, joi, la ora 14,00, pentru a se face dezinfectarea tuturor birourilor, în urma confirmării infectării unui funcţionar public din Primărie cu virusul A/H1N1.
În Palatul Administrativ Ploieşti îşi desfăşoară activitatea peste 500 de salariaţi care lucrează la Primăria Ploieşti, Consiliul Judeţean şi Prefectura Prahova.

Cu această ocazie a fost evacuat şi Biroul Electoral Judeţean care are sediul în clădire.

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma, a declarat că au fost dezinfectate deja lifturile şi căile de acces în clădire, dar a fost nevoie de evacuarea întregului personal pentru a se face şi dezinfectarea birourilor.

Primăria municipiului Ploieşti a anunţat că activitatea Serviciului Buget Împrumuturi Contracte, a Serviciului Contabilitate Finanţări Externe şi a directorului economic a fost suspendată, joi, în urma deciziei Direcţiei de Sănătate Publică Prahova.

Cei 10 salariaţi din aceste birouri au fost trimişi acasă, pentru şapte zile, sub supravegherea medicului de familie, pentru că au intrat în contact cu persoana infectată cu virusul A/H1N1, care lucra la Serviciul Contabilitate şi Finanţări Externe.

De asemenea, în cursul zilei de joi, vor fi achiziţionate măşti de protecţie, mănuşi de unică folosinţă şi substanţe dezinfectante, care vor fi distribuite, vineri, angajaţilor.

Primăria Municipiului Ploieşti a luat măsuri pentru prevenirea răspândirii gripei noi şi în cele 98 de unităţi de învăţământ din municipiu şi a alocat în acest sens 63.000 lei pentru cumpărarea de dezinfectant şi măşti pentru elevi şi profesori şi personalul acestor instituţii.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Măsuri de combatere a virusului A/H1N1, luate la Consiliul Judeţean Cei peste 250 de salariaţi ai Consiliului Judeţean Prahova au primit, vineri, măşti de protecţie, iar în birouri a fost distribuită soluţie dezinfectantă, în urma confirmării, joi, a unui caz de infectare cu virusul A/H1N1, la Primăria Ploieşti, care are sediul în acelaşi imobil.
Prahova: Fostul manager al SJU Ploieşti, angajat al Direcţiei de Sănătate Publică Fostul manager al spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, Adrian Strâmbeanu, care a demisionat în urma unui scandal care a vizat desfăşurarea activităţii în cea mai mare unitate sanitară din judeţul Prahova, este angajat al Direcţiei de Sănătate Public (DSP) Prahova în cadrul Compartimentului...
Prahova: Nereguli depistate de inspectorii DSP la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Prahova au depistat o serie de nereguli la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, unde Ministerul Sănătăţii a declanşat o anchetă în urma unor declaraţii ale medicului primar de chirurgie generală Dan Oprea apărute în presă privind condiţiile în care...
Prahova: Mucegai şi condens la Spitalul de Pediatrie Ploieşti, conducerea unităţii fiind sancţionată de către DSP Ploieşti, 28 feb /Agerpres/- O comisie formată din reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Prahova şi ai Consiliului Judeţean Prahova a depistat o serie de nereguli în timpul unui control efectuat la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti, conducerea unităţii sanitare fiind sancţionată cu avertisment...
Prahova: Noi suspiciuni de infectare cu virusul A/H1N1, la Sinaia Patru angajaţi ai Hotelului 'Sinaia' s-au prezentat, luni, la spitalul din localitate, cu suspiciuni de gripă nouă.
Prahova: Verificări ale DSP la Spitalul de Pediatrie Ploieşti O comisie formată din reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică Prahova şi al Consiliului Judeţean Prahova face verificări la Spitalul de Pediatrie Ploieşti după ce un părinte a filmat gândaci într-una dintre băile unităţii sanitare şi a dat filmarea presei.