Cele mai citite
 


Vrancea: Virozele şi gripa nouă creşte vânzările în farmacii
vineri, 6 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Vânzările unităţilor farmaceutice au crescut în ultimele zile din cauza virozelor respiratorii de sezon, dar şi a gripei noi.
Farmaciştii spun că vrâncenii cumpără medicamente împotriva răcelii cum ar fi cele pe bază de paracetamol, expectorante, antitusive şi că tot mai multe persoane sunt interesate şi de vaccinul antigripal.

'Se simte că oamenilor le este teamă. Nu se poate spune că se cumpără cu disperare, dar se semnalează o creştere semnificativă', susţine un asistent de la firma Farma Impex SRL.

Acesta a adăugat că vrâncenii sunt interesaţi atât de vaccinurile antigripale care se comercializează de aproape o lună în farmacii, cât şi de măştile de unică folosinţă.

Pentru o răceală uşoară, un bolnav alocă între 50 şi 100 de lei, iar, dacă doreşte să se vaccineze după ce s-a tratat, trebuie să mai scoată din buzunar aproximativ 30 de lei.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Vrancea: 9 de cazuri de gripă nouă, confirmate Alte nouă cazuri de gripă nouă au fost confirmate, luni, de către DSP Vrancea.
Vrancea: Institutul 'Cantacuzino' a oferit cel mai mic preţ pentru vaccinul antigripal Institutul 'Cantacuzino' Bucureşti a oferit cel mai mic preţ de achiziţie pentru vaccinul antigripal la licitaţia organizată, miercuri, de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vrancea.
Vrancea: Primele două suspiciuni de gripă nouă Primele cazuri de gripă nouă au apărut, luni, în municipiul Focşani, Vrancea.
Vrancea: Gripa nouă a ajuns la Ambulanţă Un asistent de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean a fost diagnosticat cu virusul A/H1N1, miercuri, conducerea serviciului luând măsuri sporite pentru a împiedica răspândirea virusului. De miercuri, toţi angajaţii poartă măşti de protecţie iar ambulanţele şi clădirea au fost dezinfectate cu substanţe...
Vrancea: Alte nouă cazuri de gripă nouă confirmate Focşani, 29 nov /Agerpres/ - Alte nouă cazuri de contaminare cu virusul A/H1N1 au fost confirmate, duminică, în judeţul Vrancea, numărul total al persoanelor diagnosticate cu gripă nouă în acst judeţ fiind de peste 50.
Vrancea: 9 lei o doză de vaccin antigripal Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Vrancea va achiziţiona vaccinul antigripal la preţul de aproximativ 9 lei pentru fiecare doză, de la Institutul Cantacuzino Bucureşti.