Cele mai citite
 


Hunedoara: Primele două cazuri suspecte de gripă nouă
duminică, 8 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un băiat de zece ani şi bunica sa, în vârstă de 55 de ani, din satul hunedorean Peşteana, în apropiere de Haţeg, au fost internaţi la Secţia de Boli Infecţioase a spitalului municipal din Hunedoara, fiind suspecţi de gripă nouă.
'Cei doi au intrat în contact cu unchiul băiatului, care a revenit recent din Italia. Au fost internaţi în spitalul din Hunedoara, fiind suspecţi că ar fi contactat virusul A/H1N1. Bolnavii au rămas izolaţi până când vom primi rezultatele testelor, starea lor fiind stabilă', a declarat, vineri, directorul adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara, dr. Cecilia Birău.

Reprezentanta DSP Hunedoara nu a făcut alte precizări privind starea de sănătate a unchiului băiatului, menţionând că urgenţa a fost stabilirea şi acordarea îngrijirilor medicale pentru cei doi bolnavi.

Cazurile internate la spitalul din municipiul Hunedoara sunt primele consemnate în judeţ de la începerea pandemiei de gripă A/H1N1 în ţară.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Hunedoara: Două noi cazuri de suspiciune de gripă nouă Un adolescent de 14 ani din Brad şi un bărbat de 32 de ani din satul hunedorean Peşteana, de lângă Haţeg, au fost internaţi, marţi, în spitalele din Deva, respectiv Vulcan, după ce medicii au apreciat că bolnavii ar putea avea gripă nouă.
Alba: Un nou caz de gripă A/H1N1 la un elev Un al doilea caz de gripă de tip nou a fost înregistrat, în cursul zilei de marţi, în clasa a IX-a B a Colegiului 'Horea, Cloşca şi Crişan' din Alba Iulia, la un elev, după ce, de dimineaţă, a fost confirmată infectarea cu virusul A/H1N1 la o elevă, a precizat, pentru AGERPRES, şeful Direcţiei de Sănătate...
Satu Mare: Primul caz de gripă A/H1N1 Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Satu Mare a anunţat marţi existenţa primului caz de gripă nouă din judeţ.
Hunedoara: Primul caz confirmat de gripă nouă, în judeţ O femeie în vârstă de 55 de ani, din satul hunedorean Peşteana, lângă Haţeg, a fost diagnosticată cu gripă nouă, în urma testelor efectuate pentru depistarea virusului A/H1N1, bolnava fiind internată, în urmă cu patru zile, în secţia de boli infecţioase a Spitalului municipal din Hunedoara.
Hunedoara: Un nou deces din cauza gripei noi Deva, 8 ian /Agerpres/ - Un bărbat de 51 de ani, din Petroşani, diagnosticat cu gripă nouă, a murit din cauza bolii în Spitalul de Urgenţă din localitate, după ce a fost nevoie să fie intubat în secţia de reanimare a unităţii sanitare.
Mehedinţi: Trei cazuri de gripă nouă, confirmate Trei cazuri de infectare cu virusul A/H1N1 au fost confirmate în municipiul Drobeta Turnu Severin, a declarat sâmbătă, pentru AGERPRES, directorul adjunct pe probleme de epidemiologie al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Mehedinţi, dr. Marinică Stoian.