Cele mai citite
 


Braila: Al zecelea caz de gripă nouă, confirmat în judeţ
duminică, 8 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Un nou caz de gripă nouă, al zecelea înregistrat din luna mai şi până în prezent în judeţul Brăila, a fost confirmat la o studentă de 20 de ani.
Potrivit informaţiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Andreia Gavrilescu, tânăra este studentă în Bucureşti şi s-a adresat direct medicilor de la Spitalul ''Matei Balş'', unde i-au fost recoltate probe şi a fost diagnosticată cu gripă nouă.

''Tânăra a călătorit la Iaşi, unde probabil s-a infectat. Pacienta este în prezent izolată la domiciliul din Brăila şi se află sub tratament specific acestui tip de gripă'', a declarat Andreia Gavrilescu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Al 11-lea caz de gripă nouă confirmat în judeţ Un nou caz de gripă nouă, al 11-lea înregistrat din luna mai şi până în prezent, a fost confirmat în judeţul Brăila, la un tânăr de 30 de ani, care locuieşte în mediul rural.
Brăila: Un pacient suspect de gripă nouă a refuzat internarea Un bărbat de 58 de ani din Brăila, care s-a întors de curând din Italia şi prezintă simptomatologia specifică gripei noi, a refuzat internarea la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean Brăila.
Brăila: Al cincisprezecelea caz de gripă nouă, confirmat în judeţ Un nou caz de gripă nouă, al cincisprezecelea înregistrat din luna mai şi până în prezent în judeţul Brăila, a fost confirmat la o bătrână în vârstă de 71 de ani.
Brăila: Direcţiei de Sănătate Publică i-au fost alocate peste 18.000 de doze de vaccin antigripal Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila i-au fost alocate pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii peste 18.000 doze de vaccin antigripal din import, potrivit informaţiilor furnizate joi de reprezentanţii DSP Brăila.
Brăila: DSP susţine că Centrul Judeţean de Glaucom nu este avizat de Ministerul Sănătăţii Directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Gabriel Ciochină, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că investiţia Consiliului Judeţean (CJ) Brăila de la Spitalul Judeţean de Urgenţă, respectiv Centrul Judeţean de Glaucom, nu are avizul Ministerul Sănătăţii pentru a funcţiona sub...
Brăila: Gripă nouă la doi copii Doi copii din municipiul Brăila, un băieţel de doi ani şi o fetiţă de cinci ani au contractat virusul AH1N1, ambii fiind izolaţi la domiciliu, unde li se administrează tratament antiviral.