Cele mai citite
 


Alte 14 cazuri confirmate de gripă AH1N1 în ţară
duminică, 8 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
În ultimele 24 de ore au fost confirmate încă 14 cazuri de gripă cu virus A/H1N1 pandemic, totalul cazurilor de îmbolnăvire confirmate ajungând la 797, informează Ministerul Sănătăţii.
Cazurile confirmate în perioada 5 noiembrie, ora 18,00 - 6 noiembrie, ora 12,00, sunt în: judeţele Dolj (patru), Arad (cinci), Timiş (unul) şi în Municipiul Bucureşti (patru)

De asemenea, în urma investigaţiilor epidemiologice, s-a luat decizia suspendării activităţii şcolare, pentru şapte zile, la Şcoala Centrală din Bucureşti (o clasă, începând cu 5 noiembrie), Colegiul A.T. Laurian Botoşani (o clasă, începând cu 6 noiembrie), Şcoala Nr. 2 din Botoşani (o clasă, începând cu 6 noiembrie), Liceul Gheorghe Chiţu din Craiova (o clasă, începând cu 6 noiembrie), Liceul Naţional din Iaşi (două clase, începând cu 6 noiembrie), Liceul A.T. Guttenbrunn din Arad (două clase, începând cu 6 noiembrie) şi Seminarul Teologic Suceava (o clasă, începând cu 5 noiembrie).
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
MS: 54 cazuri de gripă AH1N1 confirmate în ultimele 24 de ore Un număr de 54 de cazuri de gripă cu virus AH1N1 s-au confirmat în ultimele 24 de ore, totalul îmbolnăvirilor înregistrate până prezent în România ajungând la 1.519, potrivit unui comunicat remis miercuri de Ministerul Sănătăţii.
MS: Două decese şi 75 de noi cazuri de gripă AH1N1, în ultimele 24 de ore Două decese şi 75 de noi cazuri de gripa AH1N1 s-au confirmat în ultimele 24 de ore, informează Ministerul Sănătăţii, într-un comunicat transmis sâmbătă AGERPRES.
DSP Dâmboviţa: Nouă cazuri confirmate de gripă AH1N1 Şapte cazuri de gripă porcină (cu virusul gripal AH1N1), precum şi două cazuri de infecţie acută respiratorie - SARI, cu virusul AH1N1, dintre care un copil de opt luni din Târgovişte, au fost confirmate la nivelul judeţului Dâmboviţa, conform Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Dâmboviţa.
MS: Cinci cazuri de gripă AH1N1, confirmate în ultimele 24 de ore Bucureşti, 2 feb /Agerpres/ - Cinci noi cazuri de gripă cu virus AH1N1 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, informează Ministerul Sănătăţii, printr-un comunicat transmis, marţi, AGERPRES.
În România nu s-a înregistrat niciun deces cauzat de gripa nouă La nivel naţional din luna mai când s-a înregistrat primul caz de îmbolnăvire cu virsuul AH1N1 şi până în prezent au fost înregistrat 555 de îmbolnvări, a precizat, luni, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, prof. dr. Adrian Streinu Cercel.
Ministerul Sănătăţii: Alte 92 de cazuri de gripă cu virus A/H1N1 În ultimele 24 de ore au fost confirmate 92 de cazuri noi de gripă cu virus A/H1N1 pandemic, a informat, vineri, Ministerul Sănătăţii.