Cele mai citite
 


Brăila: Suspiciune de gripă porcină la o elevă de 15 ani
duminică, 8 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
O elevă de 15 ani din Brăila este suspectă că a contactat virusul gripei noi în urma unei călătorii făcute la Slănic Moldova, la un concurs şcolar, motiv pentru care a fost izolată la domiciliu.
Purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică Brăila, Andreia Gavrilescu, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, că pacienta s-a prezentat la Secţia de Boli Infecţioase din oraş, unde i-au fost recoltate probe, iar până la primirea rezultatelor nu poate fi făcut public numele liceului unde ea învaţă.

'Fata este elevă în clasa a IX-a la un liceu din Brăila, al cărui nume nu poate fi făcut public până nu se primeşte confirmarea existenţei virusului. Oricum, de la întoarcerea din călătorie, eleva nu a frecventat cursurile acestei şcoli', a declarat Andreia Gavrilescu.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Brăila: Direcţiei de Sănătate Publică i-au fost alocate peste 18.000 de doze de vaccin antigripal Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila i-au fost alocate pentru campania de vaccinare gratuită derulată de Ministerul Sănătăţii peste 18.000 doze de vaccin antigripal din import, potrivit informaţiilor furnizate joi de reprezentanţii DSP Brăila.
Brăila: DSP susţine că Centrul Judeţean de Glaucom nu este avizat de Ministerul Sănătăţii Directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Gabriel Ciochină, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că investiţia Consiliului Judeţean (CJ) Brăila de la Spitalul Judeţean de Urgenţă, respectiv Centrul Judeţean de Glaucom, nu are avizul Ministerul Sănătăţii pentru a funcţiona sub...
DSP Brăila dispune de vaccin hexavalent pentru a acoperi luna octombrie şi o parte din noiembrie Directorul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Gabriel Ciochină, a dat asigurări că la nivelul judeţului există suficiente doze de vaccin hexavalent pentru a acoperi luna octombrie şi o parte din luna noiembrie.
Brăila: Peste 120 de pacienţi seropozitivi se află în evidenţa DSP Peste 120 de pacienţi seropozitivi se află în evidenţa Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, potrivit informaţiilor făcute publice luni de directorul DSP, Gabriel Ciochină.
Brăila: Niciun caz în judeţ de boală diareică acută sau sindrom hemolitic-uremic Niciun caz de sindrom hemolitic-uremic nu a fost înregistrat la nivelul judeţului Brăila, de la începutul acestui an, potrivit informaţiilor furnizate luni, pentru AGERPRES, de purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Brăila, Dumitra Orăşanu.
Brăila: Au sosit peste 12.000 de doze de vaccin pandemic Peste 12.000 de doze de vaccin pandemic împotriva virusului A/H1N1 au sosit la Brăila, sub pază militară, de la Institutul Cantacuzino şi au fost depozitate la sediul Direcţiei de Sănătate Publică.