Cele mai citite
 


Prahova: Măsuri de combatere a virusului A/H1N1, luate la Consiliul Judeţean
duminică, 8 noiembrie 2009   ::   0 Comentarii :: :: Stiri
 
Cei peste 250 de salariaţi ai Consiliului Judeţean Prahova au primit, vineri, măşti de protecţie, iar în birouri a fost distribuită soluţie dezinfectantă, în urma confirmării, joi, a unui caz de infectare cu virusul A/H1N1, la Primăria Ploieşti, care are sediul în acelaşi imobil.
Rodica Paraschiv, director executiv al Direcţiei Achiziţii din cadrul Consiliului Judeţean Prahova, a declarat că instituţia a achiziţionat 1.000 de măşti de protecţie şi 60 litri de dezinfectant.
În urmă cu o zi, clădirea în care îşi au sediul Primăria Ploieşti, Consiliul Judeţean şi Prefectura Prahova, precum şi Biroul Electoral Judeţean a fost evacuată pentru dezinfecţie generală.
'Au fost dezinfectate toate cele 304 birouri, două săli de conferinţe, 43 de grupuri sanitare, şase lifturi şi cele opt uşi de acces în clădire' a precizat Rodica Paraschiv.
În Primăria Ploieşti rămân închise, pentru o săptămână, trei birouri, 10 angajaţi fiind trimişi acasă sub supravegherea medicului de familie.
Nu a fost confirmat nici un alt caz de gripă nouă în rândul salariaţilor care au venit în contact cu persoana infectată cu gripă nouă.
Rodica Paraschiv a mai afirmat că soluţia folosită pentru dezinfecţia clădirii are o valabilitate de două săptămâni, dezinfecţia fiind reluată ulterior, numai dacă acest lucru se va impune.
Notare
Comentarii
In momentul de fata nu sunt comentarii. Fiti primul care trimite unul!
Apasati aici pentru a trimite un comentariu
Citeste si...
Prahova: Palatul Administrativ Ploieşti, evacuat după confirmarea unui caz de infectare cu A/H1N1 Palatul Administrativ Ploieşti a fost evacuat, joi, la ora 14,00, pentru a se face dezinfectarea tuturor birourilor, în urma confirmării infectării unui funcţionar public din Primărie cu virusul A/H1N1.
Prahova: Caz confirmat de gripă nouă în Primăria Ploieşti Trei birouri din Primăria Ploieşti au fost închise joi, iar zece salariaţi trimişi acasă sub supravegherea medicilor de familie în urma confirmării unui caz de infectare cu virusul AH1N1.
Prahova: Noi suspiciuni de infectare cu virusul A/H1N1, la Sinaia Patru angajaţi ai Hotelului 'Sinaia' s-au prezentat, luni, la spitalul din localitate, cu suspiciuni de gripă nouă.
Vrancea: Gripa nouă a ajuns la Ambulanţă Un asistent de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean a fost diagnosticat cu virusul A/H1N1, miercuri, conducerea serviciului luând măsuri sporite pentru a împiedica răspândirea virusului. De miercuri, toţi angajaţii poartă măşti de protecţie iar ambulanţele şi clădirea au fost dezinfectate cu substanţe...
Prahova: Doar 15% dintre liceeni s-au vaccinat împotriva virusului A/H1N1 Cu doar două zile înaintea finalizării primei etape din calendarul de imunizarea a populaţiei împotriva virusului A/H1N1, doar 15% dintre liceeni au acceptat vaccinarea, potrivit datelor furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Prahova.
Prahova: Ion Krech, fost director IT în Ministerul Justiţiei, suspectat că a luat mită 239.000 de euro Ploieşti, 23 iun /Agerpres/- Ion Krech, fost director IT în Ministerul Justiţiei, este urmărit penal pentru luare de mită, el fiind suspectat că a primit suma de 239.000 de euro de la reprezentanţii unei firme de software.